drage mame,
ja ujutro presvlacim svog malisana (6 mj.) kad ono felka smedja, kao mokraca pomijesana s krvlju, jel se tko kad susreo s time?
drage mame,
ja ujutro presvlacim svog malisana (6 mj.) kad ono felka smedja, kao mokraca pomijesana s krvlju, jel se tko kad susreo s time?
ne... samo mu je mokraca bila nesto tamnija dok je jeo ciklu... ali nije ni priblizno izgledala kao krv...
procitala sam da ako se nadje krv u stolici-odmah pedijatru jer bi moglo biti nesto opasno...
u mokraci-ne znam,mozda kakva infekcija mokracnih puteva?... bubrega?...
u svakom slucaju ja bi otisla ODMAH doktoru...
pa nek mi kaze da sam panicarka...
kako je bebac sada?
Evo ovako, to je bilo jucer i danas u prvom urinu znaci od cijele noci. Otisla ja pedijatru sa urinom i krv u mokraci i mi u Klaicevu, Krv mu je ok, mokraca isto, poslali nas na uzv bubrega i cekamo urinokulturu u utorak, ONI NE ZNAJU STA JE UZROK... Za sada su pretrage ok, nema infekcije mokracnih puteva, mozda neka bakterija...hvala na brizi cekamo utorak urinokulturu i UZV drugi tjedan...
Nadam se da ce biti ok...![]()
evo i ja se nadam da ce sve biti dobro...
vjerojatno ako ti bebaca nisu hitno poslali na uzv bubrega da nije nesto strasno...
puse malom![]()
Nisu ga poslali na uzv jer ne rade iza 2 popodne, sramotna, hitna treba raditi cijelu noc....hvala jos jednom...i drzimo fige...![]()
drzimo fige!
ali ako si zabrinuta i/ili ti mali pokaze da ga boli ili ti jednostavno nesto ne smrdi na dobro -ja bi potrazila neku hitnu u kojoj bloody uzv radi...
samo da bebac bude dobro...
Ja sam jednom imala slučaj s M. kad je imala 2,5 mjeseca, našla sam joj u peleni jednu malu krvavu točkicu. Uglavnom, ja se sad više ne sjećam točnog obrazloženja pedijatrice, ali nije bilo ništa opasno, dapače sasvim bezazleno, a bilo je povezano s dojenjem i hormonima koje je kroz mlijeko "pokupila" od mene. Poslala nas analizu urina, sve je bio Ok. Pojavilo se jednom i nikad više.
I ja. Od srca. Držim vam fige 8)Ivana123 prvotno napisa
I mi smo to jednom imali i bili su nekakvi urati ili takvo nesto. Alo smo ipak prije napravili UZV bubrega da budemo sigurni da nije sto drugo