Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Krv u peleni _ sta je to?

Ivana123

Početno Krv u peleni _ sta je to?

drage mame,
    ja ujutro presvlacim svog malisana (6 mj.) kad ono felka smedja, kao mokraca pomijesana s krvlju, jel se tko kad susreo s time?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne... samo mu je mokraca bila nesto tamnija dok je jeo ciklu... ali nije ni priblizno izgledala kao krv...

procitala sam da ako se nadje krv u stolici-odmah pedijatru jer bi moglo biti nesto opasno...
    u mokraci-ne znam,mozda kakva infekcija mokracnih puteva?... bubrega?...

u svakom slucaju ja bi otisla ODMAH doktoru...
    pa nek mi kaze da sam panicarka...

kako je bebac sada?

Ivana123

Početno

Evo ovako, to je bilo jucer i danas u prvom urinu znaci od cijele noci. Otisla ja pedijatru sa urinom i krv u mokraci i mi u Klaicevu, Krv mu je ok, mokraca isto, poslali nas na uzv bubrega i cekamo urinokulturu u utorak, ONI NE ZNAJU STA JE UZROK... Za sada su pretrage ok, nema infekcije mokracnih puteva, mozda neka bakterija...hvala na brizi cekamo utorak urinokulturu i UZV drugi tjedan...
    Nadam se da ce biti ok...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo i ja se nadam da ce sve biti dobro...
    vjerojatno ako ti bebaca nisu hitno poslali na uzv bubrega da nije nesto strasno...
    puse malom

Ivana123

Početno

Nisu ga poslali na uzv jer ne rade iza 2 popodne, sramotna, hitna treba raditi cijelu noc....hvala jos jednom...i drzimo fige...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

drzimo fige!

ali ako si zabrinuta i/ili ti mali pokaze da ga boli ili ti jednostavno nesto ne smrdi na dobro -ja bi potrazila neku hitnu u kojoj bloody uzv radi...

samo da bebac bude dobro...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam jednom imala slučaj s M. kad je imala 2,5 mjeseca, našla sam joj u peleni jednu malu krvavu točkicu. Uglavnom, ja se sad više ne sjećam točnog obrazloženja pedijatrice, ali nije bilo ništa opasno, dapače sasvim bezazleno, a bilo je povezano s dojenjem i hormonima koje je kroz mlijeko "pokupila" od mene. Poslala nas analizu urina, sve je bio Ok. Pojavilo se jednom i nikad više.

Citiraj Ivana123 prvotno napisa
    Nadam se da ce biti ok...
    I ja. Od srca. Držim vam fige 8)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo to jednom imali i bili su nekakvi urati ili takvo nesto. Alo smo ipak prije napravili UZV bubrega da budemo sigurni da nije sto drugo

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nadam se da je ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •