-
Kontracepcijske pilule
Pozdrav, počela sam piti Qlaira kont. pilule pa me zanima dali ih tko koristi? ima kakve negativne dojmove, ili simptome?? meni je trenutno sve ok..
-
Kao i sve ostale pilule - nekima su dobre, nekima nisu. Vidjet ćeš kroz cca 3 mjeseca kako će ti biti, u početku se znaju javljati prolazne nuspojave (nadutost, bolne cice, sitna krvarenja van menstruacije...).
-
Pazi i na pad libida, ako ti se dogodi, može bit i s njima u vezi. I pretpostavljam da si napravila skrining za to (da su te poslali napravit skrining) - krv (mali koagulogram, KKS, jetrene probe, ako se dobro sjećam), pušenje je faktor rizika... i što još, zaboravila već. U svakom slučaju, onako... oprezno, kao i sa svakim lijekom.
Posljednje uređivanje od ina33 : 18.01.2013. at 17:38
-
ja sam zadovoljna njima..obavila sve pretrage, iako prije no što trebam dobiti nekih tjedan i pol sam razdražljiva, sve mi smeta, jedem slatko, plačem se...
-
aaaa... cureee 3 dana prije no sto trebam dobiit se sad neš čudno počelo događati, bole me jajnici, i imam neki šugavi smečkasti... a pijem ih skoro godinu dana...
-
-
Jos traje krvarenje? Niskodozazne pilule su jednom dijelu zena prenisko dozirane, i onda se to zna dogadjati.
-
Osoblje foruma
Trajalo je prvi put 20 dana, 2 dana pauze, pauza pijenja i opet menstruacija. Sad se čini da sve postaje ok...
Hvala ti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma