Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Papirologija za zagrebački gradski vrtić i skraćeno radno vrijeme?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Papirologija za zagrebački gradski vrtić i skraćeno radno vrijeme?

Pozdrav! Zna li netko ulazi li preostali dio plaće (isplata hzzo) za korisnike prava na skraćeno radno vrijeme u prosjek primanja za cijenu gradskog vrtića? Na poreznoj kartici nalazi se dio kojeg isplaćuje poslodavac i ne znam treba li navesti i drugu polovicu od hzzo-a (mijenja nam cijenu u viši rang). Pravo koristim zbog starijeg djeteta ( odstupanje u razvoju) a mlađi ide u redovan vrtić. Ako je tko u ovoj situaciji, pomozite..Hvala

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Matanica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Zna li netko ulazi li preostali dio plaće (isplata hzzo) za korisnike prava na skraćeno radno vrijeme u prosjek primanja za cijenu gradskog vrtića? Na poreznoj kartici nalazi se dio kojeg isplaćuje poslodavac i ne znam treba li navesti i drugu polovicu od hzzo-a (mijenja nam cijenu u viši rang). Pravo koristim zbog starijeg djeteta ( odstupanje u razvoju) a mlađi ide u redovan vrtić. Ako je tko u ovoj situaciji, pomozite..Hvala
    Naravno da ulazi i dio koji isplaćuje HZZO .

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ulazi, ja sam isto na SRV. Podigneš potvrdu u HZZO-u.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na odgovorima, tako sam i mislila ali vidim da ljudi u istim situacijama rade drugačije i po tome i plaćaju. Npr,prošle su godine dvije susjede u isto vrijeme bile ne porodiljnom, jedna je morala u svoj vrtić donjeti potvrdu o isplati hzzo-a druga nije i njoj je na poreznoj bilo 0 kn što joj je spustilo prosjek. A poznajem i nekoliko roditelja koji su na SRV i prijavili su samo prihod poslodavca. Ja ću u svakom slučaju prijaviti sve, nije se za igrati sa gradom.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam jucer nosila poreznu karticu iz firme i iz hzzo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •