-
Molim za pomoc, posto sam nova, imam par pitanja ako nije problem. Prijavim se uspesno i zelim ostaviti komentar, kliknem na "odgovori na temu", ono me baci na prozor za brzi odgovor, potom napisem komentar, kliknem na brzi odgovor, (pritom mi nije jasno zasto me baca na brzi odgovor, zasto mi ne otvori nov prozor gde mogu ostaviti komentar i gde je sve jasnije) i potom sledi recenica na engleskom "you do not have permission to perform this action...itd i da treba da se prijavim ponovo i sve iz pocetka, i ne znam da li je uopste stiglo do vase kontrole ili nije, izvinjavam se ako sam zakomplikovala ali samo ako mozete postupak da mi kazete, pa cu ja pokusati tako, i ovo do sada ne znam kako su mi prosli komentari, jer kliktala sam i na "brzi odgovor" i na "idi na napredno", hvala unapred i kod slanja ove poruke imam isti problem, pa sam kliknula na idi na napredno, a onda sledi da ...ili nisam prijavljena... i ponovo se prijavim i tek sada kada vam ovo dodatno pisem mi je otvoren ovaj normalni prozor gde je sve jasno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma