Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Moje dijete je predobro

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Moje dijete je predobro

Koristila sam pretraživač, ali nisam našla ništa slično, ako nisam dobro koristila, molim prebaciti post, ili ga ukinuti.

Dakle, Maggie May je točno 8 mjeseci i ona je jednostavno predobra. Znam koliko to glupo zvuči i znam (onako kad pokušavam razumno razmišljati) da se ne bih trebala uzrujavati, već uživati u maloj gospođi. Ali...
    Mogu li mene "prati" hormoni i nakon 8 mjeseci? Pa me to zato muči, možda?

Naime. Maggie May se voli maziti, ali ona to nikada me traži sama. Ona se lijepo igra, na podu ili u vrtiću. Posloži igračke i dude oko sebe i "Guj-guj-guj! Tu-tup-tup! Tatatatara. Ta ta. Tata!" Ili kada je na garnituri vere se uz nju da bi stajala. Jako rijetko uz nas. Nije baš neki jelac i od kada smo prešli na kašice, preko dana, ona čvrsto zatvori usta i gura me ručicama. Pa se malo odmaramo, pa pijemo vode, onda probam opet, i tako po pola sata, kad počne jesti. Ne baš sretno, ali sve pojede. Kao da si misli "Ako ti je to tako važno da pojedem, evo hoću, ali nisam sretna." (Je li to normalno? Ne mislim, je li moje dijete normalno , nego, je li to faza dok se uči jesti? Ako je, barem ću se zbog tog prestat brinuti.)
    Jedino kada je tražila jestije po noći, budila se je između pola 2 i pola 4. I tada bi klačala u kinderbetu plakala. Čim bih ju nahranila, ona bi zaspala. Sada je spavala tri noći za redom, ali... prošlu noć sam ju čula, probdila sam se, a ona je sjedila u kinderbetu i razgovarala sa svojim dudama. Znam (vjerujem) da je bila gladna, jer je jela kada sam joj dala. Zašto me nije zvala?
    Ima tri donja zubića koja, dok su joj rasli, ja nisam ni osjetila, nije nervozno plakala, nije se budila po noći, nije ne histerično grizla, nije imala temperaturu, samo su se ujutro pojavili.
    Neki dan sam joj napravila rijetki griz na mlijeku i dala joj na bočicu, nisam vidjela da mi je ostao velik komadić i ona je čvrsto držala ručicama bočicu i vukla. Nije se pobunila a ništ ne ide. Nije to dugo trajalo, ali meni se srce stislo.
    Možda ju previše uspoređujem sa bebama oko nas (plus minus koji mjesec starosti) koje svojim mamama ne daju na zahod i znam da je riješenje mojeg problema - opusti se i uživaj.
    Ali ne mogu. Imam osječaj da joj uskračujem nešto, a ona ne traži. Bez obzira što se stalno mazimo.
    Ona je vesela beba koja priča i smije se od kad se probudi, pa dok ne zaspi, ponekad i u snu.
    Ali ja bih da se moje dijete više izbori za sebe!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ah, ti roditelji nikad zadovoljni. Zapamti ovo : doći se dani ( vrlo brzo) kada će se ona početi glasno buniti ( za sve i svasta).

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

opusti se i uzivaj,imaš dobro 8-mjesečno dijete! vjerojatno će biti i faza kad ćeš se pitati jooj di je ona moja mirna djevojčica

i moje su bile tako mirne do nekih 9-10mjeseci onda su otkrile puzanje,ustajanje,hodanje...a ja bi se pretrgla od trčanja za njima..pa ne na škale,pa ne u wc,pa nemoj to srušiti..i tako..još uvik je tako sa ovom mlađom..

kažem ti opusti se i uživaj dok još možeš

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mislim da imaš predivno dijete.

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da imaš predivno dijete.
    Pa, imam - hvala

anabeg, otkrila je moja puzanje, okretanje, stajanje, ali ništa od mene ne traži, ni daj prst, ni vidi past ću, ni vidi pala sam -ništ. To mene muči. No, da, nadam se da bum skoro kukala da ima "prezločesto" dijete

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ja iskreno mislim da nemaš razloga za brigu...ali razumijem te..
    mi roditelji smo takvi:zašto su predobri,zašto su preživahni,zašto ne spavaju,zašto previše spavaju..itd...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja imam dobro dijete - ne bas tako dobro ko tvoja MM ali blizu i po dobi su tu negdje, moja je travanjski pupoljak.
    Uzivaj u njoj.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Možda je ona naprosto jako samostalna... Razumljivo je da se osjećaš malo zapostavljeno kad je dijete tako malo, a već te "ne treba". No, treba ona tebe i dalje, iako ne traži.

A možda joj naprosto pružaš taman dovoljno svega što treba i djevojčici ništa ne fali.

A možda bih ja mogla prestati filozofirati...

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    ja iskreno mislim da nemaš razloga za brigu...ali razumijem te..
    mi roditelji smo takvi:zašto su predobri,zašto su preživahni,zašto ne spavaju,zašto previše spavaju..itd...
    Ehala, to ja kažem prijateljici kad se žali da kaka previše, pa onda nikada ne kaka
    Očito samo sebe ne vidim i ne znam si dati savijet

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ah, ti roditelji nikad zadovoljni. Zapamti ovo : doći se dani ( vrlo brzo) kada će se ona početi glasno buniti ( za sve i svasta).
    slazem se sa navedenim...

uzivaj dok je tako dobra...falit ce ti ti dani....

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Možda je ona naprosto jako samostalna...
    Vjerojatno je. Ili je na svog oca (možda sam zato i iznervirana ) koji je potpuno samostalan i fegmatičan

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

morala sam se nasmijati, evo pozdrav od mame jedne tako dobre bebe koja je sada osmogodišnja curica i koja mi sada ne da u miru otići na zahod, a bila je "tako dobra" do svoje 6. godine, a to ti mogu potvrdit sve cure koje je znaju....... uživaj dok možeš

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja mislim da si se ti samo malo došla pohvaliti i vaditi mast nama ostalima koji možemo samo sanjati takvu djecu

moja ja poludobra, ali danas je odgrizla komad dezića, nekog superantiperspirant - cijeli dan je imala suha usta a pokakala je - neopisivo nešto, antiperspirant kakicu
    jučer je pokakala perlicu
    prekjučer je odgrizla kabel od punjača od mobitela
    prije par dana je oglodala bateriju od fotića, u sekundi ju je sredila. Sad je fotić više ne prepoznaje, kaže da nije originalna

uglavnom, ne žalim za trenucima kad je bila mila i dobra, jer takvih nije bilo.
    starija nije nikad bila takva štetočina, ali, s druge strane, bila je non stop na rukama pa nije imala kada raditi štetu (ni sebi ni nama)

eto, vidiš, živa istina, mame nisu nikad zadovoljne

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A mozda se osjeca veoma sigurno i sretno s vama i zna da ce dobit i paznje i hrane i svega pa se zato ne buni (jos).
    Al molim te, nemoj nam vadit mast zaljenjem sto te mala ne budi po noci

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da si se ti samo malo došla pohvaliti i vaditi mast nama ostalima koji možemo samo sanjati takvu djecu
    Nisam ČPR , u suzama pisala. Iskreno mislim da sam još hormonalno neuravnotežena

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE
    Al molim te, nemoj nam vadit mast zaljenjem sto te mala ne budi po noci [/QUOTE]
    Čim se počne buditi ja bum to prijavila

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tako sam ja imala jednu macu
    (znam da nije neka usporedba, al' kad ne mogu usporediti sa svojim haharom koji je uvijek nešto trebao, a i sad treba)
    koja skoro nikad nije mijaukala.
    Pa je MM rekao da je to zato što joj unaprijed ispunjavam želje i nema primjedaba.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Možda je ona naprosto jako samostalna... Razumljivo je da se osjećaš malo zapostavljeno kad je dijete tako malo, a već te "ne treba". No, treba ona tebe i dalje, iako ne traži.

A možda joj naprosto pružaš taman dovoljno svega što treba i djevojčici ništa ne fali.

A možda bih ja mogla prestati filozofirati...
    I ja se slažem s ovim. Neka djeca su takva. Moj jedan. Ja sam se mogla sunčati na plaži i znala da će se lijepo igrati kraj mene. Za sve je bio samostalan. Nije radio nikakve gluposti kao mali. Jednostavno je bio odgovoran od kad se rodio. I ostao takav.
    Drugo dvoje-ne.

Zato uživaj u svom dobrom djetetu.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Možda je to već mali flegmatik

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja imam jednog takvog, sad ima 5 god. To mi je treće dijete, i dugo sam se brinula da nešto nije u redu. Ko beba je bio kao tvoja curica, a i nastavio je. Nikad tantruma, suze samo kad ga jaaako nešto boli. (Imao je jednom upalu uha i uopče se nije žalio, pa saqm mislila da je viroza, a kad smo napokon otišli pedici - probušen bubnjić. A imao je tada 2 godine, mogao je reči da ga boli.) Kad mu nešto branim, samo pita zašto i nakon objašnjenja se odmah složi samnom. Na spavanje - dobro, uzme medeka i ode u krevet. I sa društvom je tako. Sve igračke dijeli, i najdražu bi dao da ga netko zamoli. Dobro, to smo uspjeli malo reducirati, naučio je reči NE, ali samo ako mu je jao draga igračka. Jedino vrtić nikad nije prihvatio. A i tamo je samo sjedio u čošku i plakao. Bez velikih scena.
    Ne znam, nije mi to baš drago, ne znam kako će mu biti kasnije u životu.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja je bila predobra od rođenja . U dobi od 8 mj. Je bila na drugoj operaciji srca u inozemstvu, tamo je htjela svima ići na ruke, smijala se svima od brkatog dostavljca do liječnika koji ju je pregledavao, satima je znala gugutati sa svojim igračakama, sve ju je zanimalo , veselilo , sve je htjela probati. Smirena i suradljiva. Ali nakon 1,5 godinu krenula je u otpore i isprobavanja granica. I to traje i danas. Sad je zlocesta kao o sva normalna djeca. I buni se za sto treba i ne treba.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja se slažem s punticom , ti nama mast vadiš!
    a ja mislim kako je moja dobra i to pazi sad - jer ne plače po cijelu noć ko sestrica joj mila
    onako čisto sam se preporodila što je samo hranim a ne moram nosati

gle, vjerojatno je tvoja beba jednostavno takav tip, dobrica
    možda će takva ostati, mada sam mišljenja da ćeš se sa sjetom sjećati ovih problema za koju godinu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam morala čekati do 12. godine da se moj sin dobrica počne dizati na stražnje noge. I počeo se - napokon! Ali taj bira svoje bitke i kad nešto jako želi, umije to napraviti tako da dobije što želi, a da ne napravi dramu.

Bit će i kod tebe sve u redu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, da, nisam napisala ovo... Moj mlađi sin bio je puno bolja beba (bez grčeva i zubobolja, bolji spavač) do treće godine, a tada je počeo pokazivati svoju žestoku volju i teško upravljivu narav. Brzo sam shvatila da je svako dijete priča za sebe i da ga treba tako i gledati...

Taj je puno ranije počeo istjerivati svoju volju i bilo mi je s njim teže dogovarati neke stvari koje je stariji odmah prihvaćao, ALI... taj se zna snaći i ogrebati za sebe na nevjerojatne načine! Prvu lovu je zaradio na ljetnom kampusu (svirali on i prijatelj na ulici za vrijeme odmora) i došao je doma s 23 kn, šeta za novce susjedove cucke i slično.... Nevjerojatno! ALI kad treba doma nešto sustavno napraviti od početka do kraja, tu je stariji brat debelo bez premca, jer je miran i organiziran. S njim nikada nije bilo problema oko škole.

Zaključak - kad gledaš svoje dijete, treba to činiti tako da mu tražiš dobre strane. Uvijek su te osobine za nešto dobre, a dijete jednostavno treba naučiti živjeti u miru samo sa sobom, pa onda i sa svima ostalima. Tako je u početku tebi lakše, djetetu draže, a dugoročno se isplati.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.01.2013. at 09:17

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

moj sin nije plakao cca godinu dana...predobra beba...
    i ja sam se sve ovo pitala...
    eh....eh...
    onda je otkrio čari deračine

sa kćerkom je bilo suprotno...ona je bome puno glasala kao bebolina...
    a sad je pravi mali vragolan i nema vremena plakati...

baš su dvije totalne suprotnosti

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme kakva tema
    puntice

a ja mislim da bebe koje su takvi anđelčići zapapre roditeljima kad prohodaju
    to su djeca koja su neovisna, manje traže zaštitu roditelja, bježe, istražuju, penju se gdje ne bi trebala

što se tiče prehrane, savjetujem baby led weaning
    pustiti dijete neka se samo hrani prstima, nije nužno baš doslovce u svakom detalju slijediti upute, ali meni je bilo lakše kad sam ovo pročitala (premda malo prekasno), sve mi je sjelo na svoje mjesto.

Mazi dijete i budi sretna, imaš zdravo i zadovoljno dijete - ne kao ja što sam je satima nunala, nosila, a sve uz očajan plač, pa se pitaš što joj, zaboga, fali?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Abuuu,takva je i moja treća srećica,a valjda sam zaslužila da napokon mogu spavat i uzivat s bebom,hvala Bogu.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja sam na "strani" puntice i flopice

i moja je predobra, narocito kad se smije ko da je napusena.
    i sto me budi svakih 45 min po noci jer se po danu ne nasisava ko starija sestra. i sto pokusava pregrist kabel od mobitela, ne i od kompa, ko sestra joj. i jos nije nista od tehnike razbila, ko sestra joj, a sestra joj je bila bas bila dobra, ona je i svoje govno pojela

pomi, slozila bi se s tobom da su neovisni, manje traze zastitu roditelja, bjeze, istrazuju, penju se- neustrasiva su i mali istrazivaci- takva je moja starija...bila. sad ko veca se vise vjesa po meni nego ko beba.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

a sestra joj je bila bas bila dobra, ona je i svoje govno pojela :lol.
    otkidam na ovo
    kako zaboga?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    otkidam na ovo
    kako zaboga?
    Pa lako, zapravo... I moj sin je to učinio - sjedio na tuti, a kad je obavio, valjda ga nisam istog trena digla. Gurnuo je prst u kakicu, pa u usta!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

upravo tako kako je napisala peterlin :D

veci mi je problem bio zeleni tepih po kojem je obrisala ruke :D

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Radi se o tome da je Maggie ista svoj otac, fizički, a svekrva mi veli da je on bio takvo dijete. Kao eciin, kad je bio mali mami je rekao da ga malo boli uho, ak ga malo boli onda će proći, odvela ga je doktoru tek kada se unesvijestio od bolova i temperature, a onda se ispričavao što joj je zadao probleme, jedva je imao 5 godina.
    Muža sam si izabrala kakvog takvog , no boli me gledati kako nekada ne razumije kako svijet funkcionira i kako ne zna komunicirati sa ostatkom svijeta (često kažem da je autističan ). Ne želim to za svoje dijete.
    Kak Maggie jede da otvara usta "Daj! Daj! Daj!" samo bananu i šljive, jedan dan sam ju predozirala bananom. Drugi dan se zatvorila. Jeste kad vidjeli bebu koja se muči da se pokaka? Postavila se na ručice i koljena, spustila guzu na nožice, cijela glava joj se zacrvenila, oči je izbuljila i širom otvorila nosnice na koje je puhala. I ni riječ nije rekla. Ni suzu pustila. Meni je to bilo toliko tužno, da sam ja plakala umjesto nje. Prvo što ju boli, drugo što ne traži nikakvu pomoć. Uzela sam ju k sebi i stisnula trbušćić u trbuh, pa joj je bilo lakše, poslije bi odmah zaspala od muke na meni i spavala pol sata. Znam da me treba, jer se jako stisne uz mene, ali ne traži sama. To je dva dana trajalo, a da ona ni glasa nije pustila, osim zanji put, kad je već bila ljuta pa je vikala. MM, veli da je psovala i trbuh, i guzu, i gongo, i bananu i mene kaj sam ju hranila bananom.
    Zato ja jedva čekam, nadam se, da podivlja. Ne znam, možda (vjerojatno?) bih kukala da imam malu divljakušu, ali iz ove perspektive malo zavidim na bebi koja žvači bateriju fotoaparata
    PS. Kak je došla do nje?

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

veci mi je problem bio zeleni tepih po kojem je obrisala ruke :D

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Puntice

Peterlin i leonisa mora de se zezate - MORA!

Kako imam dva primjerka beba, imam što usporedit. Nismo slučajno odabrali nadimak Dobrica za "starijeg"
    Taj mi je mali svojom dobrotom mamio suze na oči. I još to često čini. Nije baš bubica kao tvoja beba, luluzg, ali je (naspram brata) cvijetak. A suze su mi dolazile jer on jadničak uvijek čeka, braco prvo u ruke, bracu prvom čista pelena, prvo se brata uspavljuje...A brat je manji (morao se borit za opstanak još u trbuhu) i emotivac žestoki, pa ga sve pogađa. Njega se da lako zadovoljit, ali i dalje mi je milo kako moj Dobrica uvijek nešto čeka.
    A trebala bi šutit, jer kakav bi mi život bio da oboje žele bit prvi u svemu?
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 11.01.2013. at 12:12

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Puntice

Peterlin i leonisa mora de se zezate - MORA!
    Ne - riječ je o stvarnom događaju! Ne radi se o tome da se dijete najelo, nego da je (u dobi od godine dana kad znatiželji nema kraja) umočilo prst i kamo će drugamo nego u usta! Radi se o sekundama - ne stigneš ga spriječiti isti tren...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

opet potpis. u jednom trenu sjedi i kaka na tuti, u drugom vidim ide prst iz usta prema tepihu, prljava od govanca oko usana i krece brisanje o tepih. doslovno sam joj okrenula ledja na par sekundi.
    pisah o tome prije 5-6g kad se vec desilo :D
    Posljednje uređivanje od leonisa : 11.01.2013. at 12:44

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    ...Nije baš bubica kao tvoja beba, luluzg, ali je (naspram brata) cvijetak. A suze su mi dolazile jer on jadničak uvijek čeka, braco prvo u ruke, bracu prvom čista pelena, prvo se brata uspavljuje...A brat je manji (morao se borit za opstanak još u trbuhu) i emotivac žestoki, pa ga sve pogađa. Njega se da lako zadovoljit, ali i dalje mi je milo kako moj Dobrica uvijek nešto čeka.
    Mislim da je ovo zapravo predivno. Mislim da je Dobrica takav jer se zapravo oduvijek bori za brata.
    Sad sam se rasplakala. Fakat predivno!

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sad sam se rasplakala. Fakat predivno!
    I ja se rsplakala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala cure

Leonisa, Peterlin - previše čitam što starija djeca rade, pa se grozim što me sve čeka. Sigurna sam da će i moji nešto tako izvest.
    Recimo, jučer smo MM i ja našli 3 velike fleke na zidu, mokre fleke. Lizali su zid Oboje
    Pa sam išla malo detaljnije analizirat sobu i skužila da su na rubovima kindača pojeli boju
    Da su mi zubima izglebali uzglavlje kreveta (koje je od mediapana, ne drva) i ne znam ni sama kako su to izveli.
    Nestale igračke smo pronašli, nakon što su nam ponosno pokazali kako dudu bacaju iza uzglavlja od kreveta. Još su i ponosno cupkali, kao "Vidi mama što znamo"
    A imaju godinu i tjedan dana....

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam lizala zid i grickala sve kaj se moglo. mamu sam izluđivala, kuća je izgledal kao da štakorčiće imamo

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

U prvi čas sam pomislila kako nemam nikakvog iskustva srodnog ovoj temi, ali onda me je ovaj kvot
    Imam osječaj da joj uskračujem nešto, a ona ne traži
    sjetio na jedno kratko razdoblje dok je moj mlađi bio beba. To je baš onako roditeljski, barem kod brižnih roditelja - da uvijek misle o svom odgoju. Tako da znaj da nisi sama u tome - iako je naše takvo razdoblje toliko brzo prošlo da sam do danas i zaboravila da ga je bilo.
    A sjećam se i slične teme.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj luluzg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam lizala zid i grickala sve kaj se moglo. mamu sam izluđivala, kuća je izgledal kao da štakorčiće imamo
    ja sam jela staklo. nije bilo case koju nisam odgrizla. :D

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

leo - pa šta bi si i usne zakrvavarila? Ma daaaaaj! Staklo...

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam bila pomalo dijete kao tvoja mala Luluzg, ne znam da li i u tako maloj dobi, ali kasnije definitivno. Ono, zadovolji se s onim sto dobijes. Pa, kad sam zatrudnila, pozelila sam jedno 'divlje' dijete koje se stalno zauzima za sebe. I bome, evo ga

Sljedeci put bi ipak jedno malo mirnije

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moja djaca su takodjer predobra,
    ali u meni je probelm
    ja im ne dozovljavam da rade gluposti
    ja ih tjeram da spavaju cijelu noc
    ja ih tjeram da se mirno i strpljivo igraju
    ja ih tjeram da budu uredni
    ja ih tjeram da ne placu histericno
    zapravo ja ih tjeram do budu kao djete iz prvog posta
    no ja nisam nikad smirena
    ja nikad ne spavam cijelu noc
    ja nikad se ne igram s njima strpljivo i smireno
    ali bar mislim da sam prosjecno uredna

a sad za ozbiljno, nemam klince kao sto je tvoj, oboje imaju karakter. mislim da je to za njihov daljnji zivto jako dobro, samo sto BC ima probelma da tesko moze suzbiti bijes nanperavdu prema njemu. to jednosatvno ucimo svi kako savladati da se on smiri, a mi da se ne nerviramo.
    uzivaj u svojoj curi, moja necakinja je takvo djete. sad kad je u teen godinama, vidi joj se na faci da joj ipak sve i nije pravo

dakle strpljivo poakzat ce i ona svoje JA

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

upalo mi je u oči da si napisala da si prvi post pisala u suzama pa ako je stvarno tako čisto dobronamjerno mislim da možda ipak imaš još neki ptsp porođajni jer razloga za toliku brigu usitinu nemaš...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I moje. I ne znam čime sam to zaslužila. Svejedno uživam i izmišljam probleme i tamo gdje ih nema. Jer mi dijete puno spava a ja imam previše vremena za razmišljanje. A bila sam dijete iz pakla. Valjda sve to radi ravnoteže u svemiru, a možda nam se djeca pokvare s vremenom. Šalu na stranu, htjela sam reći samo da ne brineš.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Kamo sreće da za par mjeseci kažem: "Znaaaaam kako ti je..."

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    I moje. I ne znam čime sam to zaslužila. Svejedno uživam i izmišljam probleme i tamo gdje ih nema. Jer mi dijete puno spava a ja imam previše vremena za razmišljanje. A bila sam dijete iz pakla. Valjda sve to radi ravnoteže u svemiru, a možda nam se djeca pokvare s vremenom. Šalu na stranu, htjela sam reći samo da ne brineš.

Ovo meni mama kaže

luluzg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj lola3 prvotno napisa Vidi poruku
    upalo mi je u oči da si napisala da si prvi post pisala u suzama pa ako je stvarno tako čisto dobronamjerno mislim da možda ipak imaš još neki ptsp porođajni jer razloga za toliku brigu usitinu nemaš...
    PMS me prao, danas sam bolje, ali još uvijek malo zabrinuta. Mislim da meni još malo hormoni luduju

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •