-
Puno,puno vam hvala na riječima ohrabrenja i savjetima!
Kupujemo izdajalicu u ponedjeljak pa ću se probati izdajati i tako potaknuti što više mlijeka,i naravno,stavljati ljubilicu na prsa što više... Šta se izdajalice tiče,imate kakve savjete,koja je dobra? Ako se to tu smije pisati...
Malena ne doji nekih mjesec i pol.
Evo večeras sam možda otkrila način kako da je potaknem na dojenje,makar na prevaru...
Naime, prije nego što sam joj dala bocu,stavljala sam je na prsa, nikako nije htjela. Ona inače više ne jede u onom "baby" ležećem položaju, sve češće traži da je onako kao uspravna u mom krilu pa čak i okrenuta malo "na van" da gleda uokolo,što je isto mala otežavajuća okolnost za dojenje. Uglavnom,nakon što je pojela bocu,opet sam je pokušala nagovoriti na dojku,ništa... Zaspala je stisnuta uz mene,kao i uvijek,i ja ajde probat ću opet dok spava hm... Taman kad sam pomislila "eto neće ni u snu" ona uzela dojku i dudla... aaaaa koji lijepi osjećaj...pustila sam je tako dok je nije sama ispustila. Sad ću je loviti na tu foru,samo da ima taj kontakt i potiče mlijeko.
Kad se sjetim kako je lijepo sisala od početka, kako sam bila ponosna na nas što ona zna uloviti bradavicu bez problema,a ja trpiti bol
kako joj je to bilo sve,i hrana i utjeha kad bi plakala,kako bi lijepo zaspala sisajući, nije znala za ništa drugo niti joj je išta drugo trebalo... I onda te netko,ko bi trebao najviše pomoći i savjetovati te, eto zezne, a ja sam trebala vjerovati svom instinktu, zato ću se sada truditi,jer vjerujem u sebe i nju... Ako i ne uspijemo, znat ću da sam probala i dala sve od sebe.
Palčice samo da ti kažem da me i tvoja priča ohrabrila i potakla na razmišljanje,i kako god bilo,hvala ti na tome! Čitala sam onako na preskoke kako sam stigla, ali dovoljno da vidim koliko se trudiš i posvećuješ dobrobiti svog djeteta,to je divno!
i draga,ne znam zašto se zamaraš s tim što tvoj maleni pije "samo" izdojeno mlijeko,pa to je super super, tebe to možda muči, a ja ti skidam kapu!!! A ono što si napisala,da moraš muškog tjerat na sisu hehehehehehe...i muž i ja smo se nasmijali do suza! Samo nastavi tako!!!
Hvala vam još jednom,puno znači kad imaš podršku, i bližnjih,ali i "nepoznatih" ljudi, to baš tjera vjetar u leđa!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma