Jel zna netko možda gdje u Zagrebu ima IZBOR ručki za namještaj prvenstveno za dječju sobu, znači ručke u obliku leptirića, cvjetića i sl. naravno u različitim bojama. Ja znam samo za Arhitekturu u Tkalčićevoj. Znate vi još neka prodajna mjesta?
Jel zna netko možda gdje u Zagrebu ima IZBOR ručki za namještaj prvenstveno za dječju sobu, znači ručke u obliku leptirića, cvjetića i sl. naravno u različitim bojama. Ja znam samo za Arhitekturu u Tkalčićevoj. Znate vi još neka prodajna mjesta?
navodno ima soho, ali nisam bila
nesto malo ima i iverpan
schachermayer ima lijepe drvene, u obliku crvica, papiga, autica, patkica... nije velik izbor ali prihvatljivo
U Furniru, Heinzelova.
Meni cijene izgledaju paprene. Ručkica- 100 kn, ili tak nekako
Ivana, pretpostavljam da znaš i adreseivana7997 prvotno napisa
?
Sladjana, mislim da ih cak ima i u Bauhausu, ali uvijek mozes od doma nazvat sve te centre i pitat da vikendom ne gubite vrijeme u obilaske 8)
danas dolazi majstor mjeriti, a ja moram naći ručke jer o ručkama ovisi izbor materijala (koliko god to bedasto zvučalo)...Da, znam da sam trebala ranije mislit o tome, ali ja sam trudnicaMozak na paši...
Budem sad zvala, ali kako da dođem do nekog tko to zna???
Nek majstor danas izmjeri, sutra mu javi boju materijala, u medjuvremenu iznazivaj sve shopping centre, salji MM-a u obilaske nakon posla, i cekaj da ti se netko s boljim savjetima javisladjanaf prvotno napisa
![]()
U Furniru ima sigurno jer sam ja vidjela prošli tjedan
u iverpanu male medvjedove glave mislim komad oko 15-20 kuna
i cca oko 30 kn.sladjanaf prvotno napisa
ne znam adresu, ali kad sa ljubljanske skrećeš na jarunski plac, prvo skretanje nakon toga desno, prije našićke.
ima tabla ako sam se sad zbrukala.
hvala, hvala, vidjela iverpan na netu, a ovaj schachermayer isto, no koliko sam skužila njihovi kupci su samo tvrtke???
ma neee, imaš dućkas mali unutra, na komade možeš kupovati za keš. 8)
ne, normalno dođeš tamo i kupiš kaj ti treba. oni drže sve vrste okova.
schachermayer imaš na jarunu i na zavrtnici (podakupskoga ili tak nekak se zove ulica), a iverpan je pored peveca na žitnjaku.
kad ste već digli topic, moram vam reći da ima mrak ručkica, svih mogućih boja i oblika, od kućica, autića, cvetića, školjkica i td. za samo sedam kuna po komadu, na jarunskom placu u dućanu žirafa.
ne, nego komplet od 4 ručkice košta oko 100kn. meni su jako lijepe, sve 4 su različite; ne znam da li sam negdje u zg vidjela zgodnije (u žirafici nisam još bila)NanoiBeba prvotno napisa
ma i ja sam prvo zazujala, bilo mi je fakat :shock: , a bile su mi lijepe, pa sam išla pitati![]()
ove iz žirafe su manjeg formata i na naljepnici pise uvoznik SOHO,inace mogu se naruciti,slatke su jako
A zna li netko gdje je SOHO?
pa trgovina koju imaš koliko ja znam u importane centru...a ima još jedna pored kavane Charlie.