-
Gledajte ,ja sm iznjela svoju strategiju i svoj plan i osnove za nacrt tužbe protiv Države zbog povrede naših prava u postupku liječenja neplodnosti.
Ja mislim da ukoliko se udružimo imamo dobre šanse izvuči i odštetu a ne samo neke male pomake na bolje.
Neki su se ovdje našli uvrijeđeni jer sam iznijela činjenice kao i svaki analitički tip.
Je li manje trudnoča sada nego li prije dok je bio Milinovićev zakon? Jest.
Jesu li žene i dalje ponižavane ovjeravanjem svojeg procesa liječenja sada po javnim bilježnicima kao i prije po savjetnicima pravnim i psihološkim.Jesu.
Je li javnost sada senzibiliranija na pitanja parova koji su neplodni .Nije .To je pokazala šetnja za plodnost u kojoj je sudjelovalo svega tridesetak sudionika.
Da se održavala šetnja za zaštitu nekog kukca na Velebitu bilo bi više sudionika nego li na toj šetnji za plodnost.
Što smo dakle postigli natpisima po novinama i slanjem e-mailova Ministarstvima .Ništa.
Bez da ikog vrijeđam ovo su gole činjenice i prestanimo se zavaravati.To je moja misao.
Meni treba sto imena i prezimena koji će se potpisati zajedno sa mnom i pokrenuti pravnu tužbu radi zaštite svojih prava.Neka ovdje svak stavi svoj pristanak i kaže spreman sam,idemo.
Mislim da sam pišući samo na ovoj temi iznjela dobre argumente za tužbu.A evo ,pada mi na pamet i još jedan.
Uzmite primjer da Država nekome plati postupak donacije u Češkoj jer se donacija ne provodi u Hrvatskoj i za to izdvoji brat bratu najmanje šest tisuča eura za jedan donirani postupak a to je nekih 45 tisuća kuna.
Onda dođete vi na red za vaš postupak i država kaže ,e vama ću platiti samo osam tisuća kuna postupak.Je li to diskriminacija mene u odnosu na pacjenta koji ide u isti proces liječenja jer država za njega izdvaja 45 tisuća kuna po postupku a za mene samo osam.Sigurna sam da niti jedna od vas koji ovo čitate možda nije razmišljala o ovome na ovaj način.Možda zato što niste ovakav analitičar a možda jer mislite a što ja tu mogu.E pa ja mislim da možete :jer i to je diskriminacija ,bez da govorim o samoj protuzakonitosti takvog plačanja od strane Hrvatske Države jer donacija u Češkoj je anonimna a to ne podržava Hrvatski Zakon.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma