Hvala tetadoktor, vidjela sam na telki ali ja volim to još malo bolje proučiti da vidim kaj se je reklo a kaj nije. Ovak , ne znam da li je šta izrezano od izjava tako da ne mogu ništa zamjerati dok to ne znam ali ovdje u izjavama poštovana gđa Jelena Koprić ni jednom riječi nije spomenula žene iznad ili sa navršenih 42. godine. LJepo bi molila objašnjenje,jesmo li mi i za njih samo starice pa se naš problem nemogućnosti mpo preko hzzo-a zbog toga ni ne spominje.
Usput, nadam se da će to netko tko ima sluha pročitati i shvatiti o čemu pričam. Dakle večina nas žena iznad ''dopuštenih'' godina nema neki osobiti problem osim lošu rezervu j.s. i muški faktor (koji je ovdje i svim doktorima ove naše ljepe zapravo nebitan).
Dakle u godini dana se dogodi da jednom ili dvaput bude zrela j.s. prirodnim putem bez ikakvih hormonalnih pomagala na koje i žene u našim ''slavnim ''godinama uglavnom ne reagiraju ili reagiraju cistama što je još gore. Želim reči da su nam potrebni dobri ultrazvučni pregledi i doktori koji prate situaciju, a opet ponavljam po hiljaditi put, da nas u jednom ciklusu ne gleda četvero njih i da svako ima svoje mišljenje i dijagnozu, te da je potrebno malo više od 5 min sve zajeno sa skidanjem, pregledom i oblačenjem za jedanu kvalitetnu obradu.
Stavila sam i ovdje da ukoliko netko nije pročitai da pročita, nije na odmet, hvala.