Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: iskusne letačice, pomoć!

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno iskusne letačice, pomoć!

Letim istom kompanijom Tyrolean u ponedjeljak Zagreb- Beč; Beč - Moskva. Da li mogu napraviti check in s prtljagom u Zagrebu i onda ne moram uzimati prtljagu u Beču, nego ide direktno u drugi avion za Moskvu?

U biti slijećemo u Beč u 09:25, a u 10:00 polijeće avion za Moskvu.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo je jako na knap vrijeme. Prtljaga koju predate u Zagrebu je zbrinuta i oni je šibaju dalje (osim ručne prtljage), nadam se jedino da ćete svoje kofere i dobiti na odredištu jer se prtljaga može i zagubiti (zato ja uvijek nosim bar donji veš i četkicu za zube u ručnoj prtljazi). U svakom slučaju bit će podosta trčanja po aerodromu jer bečki baš i nije tak mali, ovisi koji će vam gate trebati. Inače, zavidim na putu onako jaaaako!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moraš napraviti chek in u Zagrebu do Moskve jer ni sličajno u Beču nećeš stići.
    Kad je ista kompanija, onda je uglavnom sređeno to presjedanje. Ne znam za ovu kompaniju, ali Lufthansa i Air France u slučaju tako kratkog vremena između dva leta, čekaju putnike kombijem kod izlaza i prebacuju na drugi gate.
    35 minuta inače nije dovoljno za presjedanje ni na aerodromu veličine zagrebačkog, a kamoli u Beču. Zato vjerujem da imaju rješeno kako će vas prekrcati.
    Sretan put. I ja bih...
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 19.01.2013. at 21:54

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

samo sam htjela napisati da sam i ja malo ljubomorna...
    ugodan let

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Uglavnom se mozes na pocetnoj destinaciji checkirat do kraja. Prtljagu ti definitivno odmah salju na konacno odrediste. Kad je kratak razmak medju letovima nalijepe na nju naljepnicu short time il prioritiy pa se ta prtljaga prva iskrcava i salje na novi avion. Sretno!

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Samo javljam da sam uspjela stic i da chekirala sam prtljagu do moskve i hvala bogu stigla je. Sutra letimo Moskva-KIjev, nadam se da se nece nista zagubiti.

Sad me zanima, natrag letim iz Kijeva za Muenchen lufthansom, a iz muenchena za ZAgreb croatiom. Tu moram preuzimat kofer, jel tako? Ne chekiram ga do kraja?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne moraš preuzimati. Nije važno koje su kompanije. Uvijek čekiraj do kraja.
    I ne brini. Ako se izgubi, donijet će ti je naknadno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •