Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Sav se oznoji kada cica!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Sav se oznoji kada cica!

Cure jeli OK da se beba ( 2 mjeseca) oznoji po celu i malo po glavi kada cica. Nije nam u stanu nesto vruce.
    Naime citala sam tekst da se bebe ne znoje i da znojenje moze da bude znak rahitisa, pu,ppu :shock: A i to citanje mislim da ima vise stete nego koristi!

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja se curica znojila jako dok bi sisala, a bila je zima i nismo grijali jako (21°C), dok se moj sinko nije znojio nimalo, zato sad nadoknađuje.

Ni jedno ni drugo nisu uzimali vitamin D (možda sve skupa 20 kapi), a nisu rahitični.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa po ovim vrućinama da se ne znoji, pa kaj ne bi malo čudno bilo? I još dok cica, treba snaga za to, umori se mali čovjek... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

matija bude skroz mokar, kosa, ruke, noge.... još se stisne skroz uz mene pa sam uskoro mokra i ja.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jooj, znam, to čitanje je katastrofa. Sjećam se trudnoće...prolistala bih zdravu trudnoću i onda gutala dio o malformacijama.
    Da rahitis

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

To je vjerovatno teorija da vitamin D pomaže regulaciji znojenja, a i ona da bebe do 3. mjeseca nemaju "ispravan termoregulacijski sistem".

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i S. se znoji,samo mu se u trenu počne cijediti niz sljepoočnice.kosa mu bude skroz mokra.a pijemo d3

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I M. bude sav mokar dok cica. Užasno se znoji, a što mu noge smrde, fujjjjjjj.. Nos, čelo, ma cjela glava se orosi kapljicama znoja!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma ja si brijem, da ak je na cici da dobiva vitamina D k'o u priči, a i sunca ima napretek i danjeg svjetla. Aprilska majko, naj se ti niš brinut, znojenje je dobro, bilo bi čudno da se ne znoji po ovakvom vremenu

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Lea je uvijek mokra po glavici i iza po vratu.Vjerojatno je glupo pitanje al ja stvarno neznam pa pitam- kakve veze ima d3 sa znojenjem,tj. za šta je sve d vitamin bitan?

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Upravo sam našla odgovor na svoje pitanje pod temom vitamin D3

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    ...a što mu noge smrde, fujjjjjjj..
    Vodenjak, zezas se?!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Niti malo, znoje mu se noge, mislim stopala i smrde (to je valjda povukao na mene )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    a što mu noge smrde, fujjjjjjj..
    jel' onako kiselkasto? slično mirisu kupovne marmelade od marelica? tako F šnjofaju nogice, čarapice mijenjamo par puta na dan

glavica mokra dok cica kao da sam mu je oprala

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i F su smrdile kislekasto noge dok nisu došle ove vrućine pa je bos-sad ni traga mirisu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

E, ma znala sam ja da citam gluposti

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma da. Ja sam pitala pedijatra. On mi je samo rekao: Breastfeeding is hard work.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Znaci zakljucak je da je to znojenje okej!? Ja sam vec misla zvat S.O.S Roda telefon da tam pitam,pa mi je bilo neugodno pitat takvo nesto sto se cini kao normalno. Mislim,pa i ja se znojim po ovim vrucinama,a ne cicam. Moja Bubica se isto strasno znoji dok ciki,pa je stalno brisem gazama. Zalim se ja tako jedan dan mami i baki da kako se to Bubica znoji tak jako,a kaze baka:"Pa kaj ti mislis,da je to tak lako vuc van?!" Mislim,ima logike ne!?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I Andrej se znojio već kao tako mali (negdje od 2 mj. je počelo, a bila je zima taman) i ja sam također pitala pedijatra pa mi je rekla da je normalno. Grašci znoja su mu se pojavljivali na čelu. I sada također, ali sada mi je sasvim normalno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •