Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: Igračke od prirodnih materijala (uradi sam)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Za početak se sjetih zmije koju sam kao dijete kod prijateljice s oduševljenjem otkrila. Baka joj je isplela zmiju, dugačku dva metra, bila je šarena, svaki komad bio je u drugoj boji, napunile su je skupa starom odjećom i baka je zašila. Našiven joj je jezik od tkanine, oči od gumba. Ona je bila naslonjač, stolica, strašno čudovište, izvor dugogodišnje zabave kvartovske djece. Sličnu je moja mama sašila rukom za svog unuka tako da je dugi stari šal na raznobojne prugice prepolovila uzduž, sašila i napunila krpicama.
    inspirirane zmijom iz tvog djetinjstva, a uslijed boleštine zbog koje moramo biti doma, moja velika curka i ja smo danas prije podne napravile zmiju Martu! neznam od kud joj baš to ime jer ne poznajemo niti jednu Martu, niti je ma u vrtiću...Kad sam pitala kak ćemo nazvati zmiju, prvo je izvalila svoje ime, a nakon toga Marta i baš joj paše!!!
    stari zeleni šal smo napunile starim iznošenim čarapama mm koje je jučer htio baciti i ukrasile ostatcima raznih materijala!
    btw, šal je saštrikala prabaka prije par godina, koja je još živa (ima 93g.), ali je vuna nekakva grublja, pa je bio spremljen u ormar kao uspomena! sad umjesto šala u ormaru, imamo veselu Martu!!!

Hvala na ideji!!!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

wow, koliko linkova, koliko ideja... super ste cure, pratim vas i ocekujem od sebe da nesto ovih dana i izrealiziram npr. Zmiju za pocetak

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •