Sjećam se da je netko ranijih godina hvalio državni arhiv - znate li što se tamo može zanimljivo vidjeti s velikim djetetom (8. razred)?
S manjim planiram arheološki i eventualno radionica žongliranja u MSU.
Sjećam se da je netko ranijih godina hvalio državni arhiv - znate li što se tamo može zanimljivo vidjeti s velikim djetetom (8. razred)?
S manjim planiram arheološki i eventualno radionica žongliranja u MSU.
U Arhivu obično imaju tematske izložbe + projekcije filmova. Idealno za ovu dob. Prošle godine je bilo o HNK (kako se zove onaj poznati intendant.... Oktavijan Miletić). Bio je neki njegov film o Lisinskom, nešto o Livadiću, već sam zaboravila detalje. Bile su izložbe fotografija itd. Nisam ni razgledala koliko sam htjela jer su moji klinci htjeli slušati klapu koja je bila u velikoj dvorani, pa nam se Noć muzeja svela samo na Arhiv + taj koncert unutra i nije mi uopće žao. Bilo je odlično. Eh, da... imali su i super štand s koještarijama - edukativni cd-i i knjige.
Pozivam sve, kojima nije daleko, da navrate u Muzej Turopolja u Veliku Goricu, sigurna sam da neće požaliti, pogotovo ako ostanu i na koncertu. Vjerujem da će klincima biti vrlo zanimljivo vidjeti tamburaše koji sviraju odličan rock.
Mi ćemo najvjerojatnije, ako nas prehlada ne svlada u toku dana, u MUZEJ AUTOMOBILA FERDINAND BUDICKI![]()