-
doktorica me napala zbog dojenja
Danas sam zbog miglrena kojima se patim već pola života išla na konzultacije kod psihijatrice, da se vidi da li je nešto psihološke prirode. Dakle razgovaramo mi tako o nekim stvarima, o mojem životu, djetinjstvu, stanju doma i tako dalje. Rekla mi je da sam prenapeta i da bi trebala možda neko vrijeme uzimati neku terapiju kako bi se vidjelo da li bi to pomoglo kod glavobolja. Na to sam ja komentirala nisam baš ljubitelj pijenja lijekova, a da sada i dojim pa da ako nešto i uzimam, onda da mora biti prilagođeno tomu. Ona me je pogledala kao da sam pala s Marsa, zar smo tako siromašni da moram dojiti dijete, kao pa dijete vam već ima zube, čemu dojenje, uvaliti joj čašu za piti i da je dojenje samo smetnja za dijete. Kao nema više koristi djetetu od majčina mlijeka, to rade samo žene u Africi koje su siromašne i nemaju djeca što drugo jesti, a o psihološkoj smetnji djetetu kod tako dugog dojenja da se i ne govori. Nitko ne pita psihijatre o koristi ili štetnosti dojenja na djecu. Kao, previše se veže dijete za mene, moram prestati s time, i da se to u našoj "zapadnoj kulturi " više ne radi.
Ostala sam šokirana stavom DOKTORICE po tom pitanju. Pa zar njih nitko ne educira?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma