Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: doktorica me napala zbog dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

psihijatrica koja kaže da je netko došao 10 - 15 godina prekasno da se sada bavi njegovom psihičkom stranom - meni dovoljno

neovisno o stavovima o dojenju

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa Vidi poruku
    psihijatrica koja kaže da je netko došao 10 - 15 godina prekasno da se sada bavi njegovom psihičkom stranom - meni dovoljno

Potpis na ovo.
    A sto se migrene tice, MM je poceo da uzima magnezijum i napadi su mu se znatno proredili. Ima ih jos uvek ali ne toliko cesto...

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa Vidi poruku

Nemojte na psihijatre, težak je to posao. Mijenjajte ih ako vam ne pašu. Baš me zanima o kojoj se dr. u ovoj priči radi. Iz mojeg "bogatog iskustva na kauču", znam ih jedno tri generacije (u Zagrebu). Ponekad imam osjećaj da se izvježbaju na meni pa odu u privatnike, penziju ili obole. Po citiranim izjavama,mogu samo reći da je dr. procijenila da je klijentica - dojilja u stabilnoj psihičkoj formi, kada joj je sve to "sasula u lice". Kada ja dođem k njim, hitno, obično šute, slušaju, pišu i gledaju me se što prije rješiti.
    Sretno zibba i da otkriješ uzrok migrenama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •