-
mogućnost ponovnog misseda
pozdrav mame,
prosle godine sam ostala trudna ali je završilo missedom ab u 9 tj.
sada sam opet trudana.. 7 tjedana, imam lagane bolove u donjem dijelu trbuha i sutra idem doktoru, željela bi vidjeti srčeko.. strah me je malo sutrašnjeg pregleda jer neznam kakve su miogućnosti da mi se dogodi isto
imali ko iskustva s time?
-
butkica, javi nam se danas s lijepim vijestima!
-
Ja sam imala missed i klasični spontani i nakon toga trudnoću sa sretnim završetkom. U ovoj posljednjoj sam imala najviše bolova, žiganja, pritiska, 4 puta prokrvarila - i baš ta je sretno završila.
Držim fige da sve bude u redu!
-
-
~~~~~~~ evo ova 3.trudnoća sa sto raznih komplikacija i dalje ide...
-
I ja sam imala missed ab u 10.tj. Slijedeća trudnoća je bila uredna, sve OK.
-
Draga Butkica,
Iskreno se nadam dobrim vjestima danas!
Kao što su ti cure i rekle nema pravila, meni je nakon dva spontana treća trudnoća krenula sa najjačim bolovima, najintenzivnijim krvarenjima i masom komplikacija. I eto danas grlim svojeg velkog dječaka!
Ovaj četvrti put sa 20 tjedana, jedva da je bilo bilo kakvih nepravilnosti i problema. Moglo bi se reći, školska trudnoća. Stvarno, nema pravila! Samo hrabro i probaj misliti pozitivno, to ti jako puno znači!
-
ma bit ce sve ok !!tako sam se ja jako bojala pa je dr rekla smiri se male su šanse za ponovni missed.. nakon čišćenja čekala sam 2 mj i ostala trudna..sve je bilo ok ! sada sam 34 tj zato samo opušteno i sve ce biti ok !!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma