Meni blicanja potkoljenica, bikini i pazusi traje ispod pola sata. 20-ak min otkad sam se uhodala.
Što se sunca tiče piše da se ne smije na sunce 24 sata nakon blicanja (što mi nije problem) a dva tjedna nakon još treba koristiti faktor 30 koji ionako uvijek koristim. Također ne smije se blicati 2 dana nakon sunčanja. Meni ništa od toga nije ograničavajuće jer nisam 2 mjeseca na moru non-stop da se ne mogu poblicati a kremu uvijek koristim jer sam blijedoputa i lako izgorim.

Što se tiče pitanja oko vena postoje kontraindikacije za korištenje lumee i svakom savjetujem da prije kupnje izugugla user manual za npr Phillips lumea i tamo pročita kad se uopće ne smije koristiti a kad se ne smije koristiti dok traju neki tretmani - većina se mislim odnosi na neke fotosenzitivne tvari ili one koje oštećuju kožu. S druge strane moja mama ima problema s venama ali je svejedno koristi i zadovoljna je. Ali najbolje sve detaljno pročitati. Ja i inače prije kupovine nečeg (npr vešmašine ) pročitam upute unaprijed, bude puno korisnije za shvatiti što uređaj može nego samo stranice s opisom ili forume...