Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
...kad čitam ovakvo pljuvanje po liječnicima...prestrašno.
Čovjek je čovjek kad je čovjek, pa radio on privatno ili "socijalno".
Imajte povjerenja.
A ja više vjerujem "socijalnom" jer njega ne vodi profit, njegova je plaća ista, nego privatniku kojega vodi prvenstveno baš ta zarada.
(Ne pričam o korupciji, znam da ima liječnika koji traže novac, ali ja se s njima nisam srela.)
Jao Beti kako grijesis, a to cu ti ilustrirati i primjerom koji mozda poznajes. Npr.predpotopna ambulanta na Piramidi i socijalac koja ne ulaze ni najmanje u svoju amublantu a osobno sam vidjela kako ispire neke posudice sestra koje potom idu u upotrebu, koma ziva. S druge strane jedan vrhunski strucnjak primaijus, koji ima ordinaciju na Belvederu, ima sasvim razumne cijene savrseno cistu ambulantu i prvenstveno jako puno vremena posveti razgovoru sa svakom pacjenticom. Mene je npr.ta ugovorna pregledala i rekla sve ok trudnoca super napreduje i to dan prije nego li me nareceni primarijus poslao na kiretazu jer u 10 tt plodu ni traga ni glasa. Samo sto se socijalnoj nije dalo palit uzv, neznam kakav joj je to ubitacni trosak, al pimarijusu je to bilo pod prvo i osnovno nakon sto mu dodje trudnica koja je par tjedana ranije prokrvarila i bila na hitnoj.