Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kiseljenje i konzerviranje bez octa - za stray_cat i ostale koje to zanima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,342

    Početno Kiseljenje i konzerviranje bez octa - za stray_cat i ostale koje to zanima

    Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    btw da li neko ima recept ili upute kako se moze raditi ukiseljeno povrce ali bez dodavanja octa. kao da to povrce samo prokisne kao recimo kiseli kupus
    isto ko i s zeljem očisti se i posoli, doda voda čuva cca 3-4 tjedna na nekoj umjerenoj temperaturi, posle može i na hladno ( ja još nisam prebacila, kaosvakog časa bum). Ja obavezno isperem prije jela, i zelje i sve ostalo kaj kiselim

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,033

    Početno

    A ovdje je teorija o mliječno kiselom vrenju: http://www.coolinarika.com/magazin/c...nje-namirnica/

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •