Citiraj Ocajni otac prvotno napisa Vidi poruku
Prije nove godine 2011 pocela je samo odjednom navaljivati na dijete i kako je znala da mi je to jedina zelja iskoristila je to,meni je to sve bilo cudno i sumnjivo ali naravno pristao sam. Ostala je trudna i bio sam presretan sto cu konacno biti otac...no sve se promjenilo nakon 4 mjeseca kad sam igrom slucaja otisao na pice i sjeo pokraj totalnog stranca i malo po malo poceli smo razgovarati i pocastio ga pivom,on mene dok nismo postali "frendovi" i da bi mi poceo pricati o jednoj zeni s kojom je bio par puta prije nove godine

ispravi me ako grijesim., ali dijete koje ti smatras tvojim, uopce nije tvoje bioloski?

necu osuđivati niti komentirati cijeli tvoj post, iako mi je u jednom dijelu ono hm... pricas o svojoj "curi" i branis "curu" a zivis sa zenom? nije ti to cudno :/

nego sada na tvoje pitanje. da bi uopce mogao znati koja su tvoja prava u pogledu kćeri, moras biti siguran da si ti njen bioloski otac, sto je jedino moguce napraviti testom utvrđivanja očinstva.
ako se ispostavi da nisi biološki otac, neces imati nikakva prava., a ako ipak jesi onda mozes poduzimati sve pravno dozvoljene radnje i boriti se za svoju kcer.
sto se tice "davanja razvoda", takvo sto ne postoji, razvod se dobiva sudskom odlukom, a tvoje zena nema pravo glasa.