[QUOTE=samamama;2328485]ispravi me ako grijesim., ali dijete koje ti smatras tvojim, uopce nije tvoje bioloski?

procitaj ponovo post....krivo si razumijela...nema sumnje,dijete je 100% moje...

a stray_cat => mozda mislis da je ovo moje videnje nje,ali tako je bilo od rijeci do rijeci...ustvari,da budem iskren...ima jos nekih detalja koje nebi htio iznositi ovdje jer bi ispalo da pljujem po svojoj zeni...a ne zelim to jer ipak ona je i uvijek ce biti majka moga djeteta i to ja nemogu promjeniti...evo da vam javim bio sam kod odvjetnika i zvao policiju i ispada da nemogu nista...nazalost imam samo 3% da dobijem kcerku jer je zakon 100% na strani majke...rekao sam joj da nek se vrati tu i nade stan da cu ja placat stanarinu i odbila je...ponudio sam joj da se vrati kod mojih roditelja da cu se ja iseliti...na to sam dobio odgovor da ce se vratit samo ako cemo ju moji roditelji i ja MOLITI da se vrati...neznam vise sto da radim i kome se obratiti...dijete mi neda...nema sanse rekla je da mogu dopeljati cijelu vojsku i da ju opet necu moci odpeljati k sebi na dva dana... ajde netko savjet sto napraviti sad???? sto??? kome se obratiti??? ja neznam i nemam snage vise...samo zelim svoju kcerkicu jjer ovo je nepodnosljivo...