[QUOTE=samamama;2329542]
Quote Originally Posted by Ocajni otac View Post

opet sam procitala, a osim sto ti vjerujes da je dijete tvoje nema drugog dokaza da je tome tako.. cak stovise, u vrijeme kada si ti navodno napravio dijete, ona se viđala sa tim nekim drugim.

zaista je moguce da sam u krivu.. ali, ne vjerujem u slucajnosti.

ako se upustis u sudski spor za skrbnistvo, a morati ces, potrositi ces puno novaca.. pazi da najednom na kraju tog procesa, kada si potrosio nekoliko godina i puno novaca i živaca, od negdje ne ispliva kakav papir o dnk analizi., jer ce to znaciti da si uzalud trosio novce, živce i vrijeme.

Sto se tice toga od kuda krenuti, moras krenuti od advokata za obiteljsko pravo, koji ce ti u tvojoj situaciji biti OBAVEZAN.

postoji li u tom slučaju kazna za majku, koja se eto malo poigrala?

jer..savjet je...bolje provjeriti prije, nego se bez razloga upuštati u spor, ili?
i da dobije rezultate da nije njegova?

i ovako su mu prava ograničena, kao ocu.

mislim, meni ovakve priče stvaraju toliku nervozu. znam podosta očeva koji su ovako "popušili" jer se mame malo inate, pa se prepucavaju preko djeteta.
pa je najzanimljivije kad odigraju kartu...pa niti nije tvoje.
fuj
i onda su zaštićene...super majke....
nemoral se ne kažnjava...super.

nego...svako ovakvo loptanje me tako nervira. bez obzira s čije je strane potaknuto. toliko nezrelo poigravanje s jednim životom.
a koliko tog danas ima.

a koje ti mogućnosti imaš?
izgleda iste kao i ona. toliko popljuvati i ocrniti nju, da bi povećao svoje šanse za uspjeh u postupku.
i na kraju...kad se sve zbroji...kakav e to temelj za rastavu? odatle ćete početi? nije mi to jasno...
kako normalno zajednički dalje odgajati dijete?

mislim da je spor na sudu jedna od nebitnijih stavki. može ona riješiti pravno nešto. a onda?