Nisam sve čitala, pa ne znam da li se netko javio iz Rijeka vrtića, ali mi smo prehranom jako zadovoljni!
Doručak je uglavnom kuhan (riža, griz, palenta i sl...), nakon toga sezonsko svježe voće, ručak uvijek: juha, glavno jelo, ponekad salata, i onda nakon odmora opet voće (banana ili sl.) ili jogurt, kolač (od griza, rogača, maka, voćni...).
keksića ima, ali oni se daju samo ako djeca ostanu dugo (malo nakon 16:30 do 17:00 sati) i vidljivo su gladnjikavi, a i da im ne bude "kazna" što ostaju zadnji, nego se kao malo počaste sa tetama! Iako, većinom su to voćke koje tete čiste i podijele među preostalom djecom ili kruh koji je ostao od ručka.
Soka nema, ponekad sam znala vidjeti one kupovne kod mlađe jasličke (od 6mj. do 1. godine), čaj se kuha, bijela kava, kakao. Nema cedevite. Roditelji često nose neke keksiće ili sl., ali tete to ostavljaju za "posebne prigode". Uvijek upozoravaju roditelje da ne donose smokije i sl., pogotovo za rođendane, kada se preferira suho voće, meki, poneki keksić, čokoladica koju svi podijele (njih 18!). Jako se pazi na zdravo i zdravlje!

Pitala sam da mi kopiraju jelovnike (ima ih 4 različita po godišnjim dobima), pa će mi poslati, a ja proslijedim!