Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Gumb-popravak

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Gumb-popravak

Dakle na jakni zimskoj pernatoj na kapuljači nam se potrgao gumb
    Gumb je onaj druker koji se onako utisnu jedan u drugi, ne znam kak da objasnim, nadam se da ste shvatili.
    Pa me zanima kako se to može poraviti ili zamjeniti i dali to netko radi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle na jakni zimskoj pernatoj na kapuljači nam se potrgao gumb
    Gumb je onaj druker koji se onako utisnu jedan u drugi, ne znam kak da objasnim, nadam se da ste shvatili.
    Pa me zanima kako se to može poraviti ili zamjeniti i dali to netko radi
    Svaki ili skoro svaki krojački obrt koji radi popravke može popraviti i to. Napiši na tražilicu "krojačke usluge" ili "krojački popravci" i vidi što ti je u kvartu.

Meni su nekoliko puta to mijenjali u kvartovskom servisu (Zg, Kosorova) ali to nađi negdje gdje ti je blizu ili usput. Ne mogu reći ništa za cijenu, to ovisi o vrsti drukera. Bilo bi dobro da imaš rezervni (obično se dobije u maloj vrećici kad kupuješ jaknu) pa će ti uzeti neku simboličnu lovu za zamjenu, u protivnom možda malo više i vjerojatno neće biti baš isti. Ja sam jednom čekala danima dok nisu našli odgovarajući zamjenski druker, ali na kraju je uspjelo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To mijenjaju i šusteri. Ja sam jednu trenirku nosila na popravak kod onog šustera kod Garden Mall-a (na autobusnoj stanici, na grižanskoj).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •