ja bih da su mi slova neke druge boje, ali u profilu nema mogućnosti biranje boje za slova a svejedno, vidim kod nekih da imaju druge boje :? kako to napraviti??
please help![]()
ja bih da su mi slova neke druge boje, ali u profilu nema mogućnosti biranje boje za slova a svejedno, vidim kod nekih da imaju druge boje :? kako to napraviti??
please help![]()
stavili su link na slike?
zanemari.nisam popila kavu
dok maria ne popije kavu...loonalee prvotno napisa
na ovom topicu napišeš to što treba biti napisano u potpisu, iskopiraš i prebaciš u potpis.
jednostavno, a?
aaaaa, tako značiii!!! thanx![]()
glupa sam![]()
VITA, 14.07.2005.
:D
e, ali moraš kliknuti na quote kako bi dobila te "popratne radnje"!
mislim, ja znam da je zgodno to s bojama, ali moguće je da će adminica jednom poslati poruku kako to i nije baš...![]()
ma opet sam nešto zeznulaodustajem i vraćam na staro...šmrc
hvala u svakom slučaju![]()
nema odustajanja.
ajde, klikni quote tamo na onoj rozoj koju si htjela.
pa iskopiraj sve osim [quote] s lijeve i desne strane i onda to samo pejstaj u profilu.
izvoli!
imam još 10 minuta pa moram ići i hoću da to tamo stoji.
test
:D
hvala hvala hvalaaaa!!!!!
btw. greškom sam bila kliknula na izbriši profil!!!!!Srce mi je stalo!!!!![]()
eto vidiš!
koliko ja znam, to se ne smije na ovom forumu
pa rekla sam joj, ali to nije razlog da ne nauči kako se to radi.
kak se ne smije??? Onda da maknem, ha? Sorry, nisam znala. Ja vidjela kod drugih pa sam mislila da je to ok.Lutonjica prvotno napisa
![]()
opet sam nekaj zabrljala![]()
evo![]()
nema veze. dobro je i ovako.
da, trebalo bi i druge upozoriti da se to ne smije
joj, još ću sad ja ispasti kriva :shock:
ma joj daj, za što bi bila kriva :?
pa do sad su drugi imali potpise u boji, i da ja nisam pitala, možda ih se ne bi uopće upozoravalo i sve bi bilo ok. Ovako se osjećam malo odgovornaNAdam se da mi nitko neće zamjeriti
![]()
Ma, ima svega u potpisima - i sličica (znak spola) i boje... nisi ti kriva.![]()
Cuj, oni ti u potpisu imaju link na slike pa ti zato to izgleda pobojano, a ne zato kaj su si to oni sami pofarbali.loonalee prvotno napisa
(mozda to netko i ima boju bez linka, ali mislim da to nije ovdje slucaj)
A ja bih htio svoj lijepi avatar nazad - udovoljava forumskim propisima, no aplikacija mi ga svejedno ne da ucitati ...![]()
ma, tatek, ima i boja u potpisu - stavila ju je i loonalee, ali ga je u roku keks maknula![]()
a avatari... ah, avatari... moja neprežaljena ljubav... još ne rade... :šmrtz:
ma i ja imam link na slike, ali sam htjela da mi bude lila boje a ne crveni![]()
a čuj, u stilu foruma koji sam ja izabrala, tvoj potpis je crn![]()
nisam ni znala da ima više stilova![]()
a baš si me usosila na ljetnim bebama :/
ima ima
odi na svoj profil pa biraj stil foruma, ja to svako malo mijenjam![]()
trenutno mi je sve nebeski plavo!
meni je ljubičasto plavo![]()
I moje je plaavo (od jucer) i bas mi je persu!
Loona,![]()
upravo isprobavam! Sad sam na plavom. Za sada mi je najljepše ovo ili crveno koje sam do sada imala
odlučila se za silver![]()