-
Polipi na maternici
Zanima me da li netko od vas ima iskustva s njima?
Prijateljica je nedavno operirala kvržicu na dojci, sada su joj u mjesec dana izrasli polipi na maternici i doktor je rekao da će vjerovatno na operaciju i da bi trebala što prije ostati u drugom stanju jer je pitanje da li će kasnije moći. A nema dečka, nije udana.
-
ja sam operirala polip na maternici, histeroskopski.....
sta je konkretno zanima?
-
Njoj je najgore to što je doktor rekao za trudnoću tj. da postoji mogućnost da puno teže ostane u drugom stanju ili čak da uopće neće moći imati djece. A po tvom potpisu vidim da i nije nemoguće zatrudnjeti.
-
meni je moj lijecnik, koji me je operirao nakon operacije rekao da nakon operacije idem odmah na trudnocu i bebu, da je tada najbolje
i ja ga poslusala 
i uspila
zelim tako i tvojoj prijateljici
-
Hm, da, ali ona niti ima dečka ni muža. A kako sama kaže, ne može samo tako naći donatora.
-
ma nema veze, nek se ona rijesi polipa a lako cemo ostalo
-
Poznam osobu koje se također operirala, nije imala vezu dugo, čak nije ništa ni u primisli bilo.
Ali nikad ne znaš što donosi sutra, nakon nekog vremena upoznala tipa, sad trudna i treba roditi.
Pozdrav prijateljici i neka malo bolje pogleda oko sebe, ko zna...
-
Ja sam imala polip na grlicu maternice i godinu nakon kiretaze opet se vratio i opet kiretaza, to je bilo 3 godine prije prve trudnoce (iz prvog pokusaja)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma