-
Bol od epiziotomije i nakon 2 god
Bas me zanima da li sam ja jedina koju rana od epiziotomije još boli. Rodila sam prije skoro 2 godine i dosta su me recnuli. Tkivo mi nije bilo baš elastično (tako oni kažu) pa je i šivanje (odmah nakon što je maleni izašao) jaaako bolilo. O samom zarastanju i bolovima da ne govorim. Već sam više puta osjetila da me onako tupo zaboli ali jucer dok sam se tuširala sam skužila da je to na dodir prava bol. I kad sam legla sam još osjećala. Da li se to i vama dogadja?
-
mislimda nakon 2 godine nebi smila osjecat nikakvu bol ili zatezanje. idi kod ginekologa na pregled
-
Ja sam epi imala 2 puta, prije skoro 5 godina i prije 15 mjeseci. Uopće ne osjećam ništa a kamoli bol. Bilo bi dobro da odeš giniću, čisto da se umiriš i da vidiš što će reći. Sretno!
-
Sve si mislim da je to možda samo reakcija na nešto iako ni sama ne znam na šta jer me danas recimo uopćene boli tj. ništa ne osjećam. Mislim si možda je to ono kao kad ljudi imaju bolove uslijed promjene vremena. Zvuči smiješno ali možda je tako. Vjerovatno ću ipak nazvati ginića.
-
Hello!
I kod mene ima slicnih problema. I ja osjecam povremeno nesto kao bol ili zatezanje ni sama nisam sigurna vise.
Nadam se da ce proci.
-
I ja sam primijetila da me kod promjene vremena boli rez. Mene ne boli na dodir vec me malo zateze dok hodam ili sjedim. Odrezali su me dosta, ali mi je brzo zaraslo. Ginekolog je rekao da to nije nista. Rana je normalno zarasla, nema nikakvih priraslica i divljeg mesa.
-
mene je boljelo dosta dugo, više od godinu dana. Na dodir je bio neugodan osjećaj još i duže, a tek nedavno sam se usudila stvarno opipati ožiljak i grooozan je.
-
I mene boli.
Mislim da je isto neka vrsta "boli usred promjene vrmene".
Baš me neki dan ono "fest" okidalo...
Doc isto kaže da nije ništa i da je sve u redu...
Mrzim, mrzim, mrzim tu bol koja se pojavljuje nenadano i nema joj kraja.
(Op. rodila sam prije 3 godine)
-
Same here. Uskoro će 12 godina... :/
-
Ja još uvijek osjetim bolove a prošlo je godinu dana.Nekad me tupo boli kad se puno naprežem,imala sam 16 šavova...
I na promjenu vremena isto me boli...Bila kod dr i sve je u redu.Ona kaže da i nju boli na promjenu vremena a rodila prije 20 godina...Mislim da je to sve od žene do žene!
-
No super, a doktori nas uvjeravaju kako je to jedan obični mali zahvat, koji ne boli, brzo se od njega oporavlja i nema nikakvih posljedica, zarasta u kratkom vremenu i može se ubrzo sjediti (ha, ha) i normalno funkcionirati kao da ništa nije bilo. Ma bajno nema što, zahvat samo za poželjeti!
-
i mene boli na promjenu vremena (21 mj. nakon poroda) ali sam potpuno oguglala na tu bol.
na znalost trebalo mi je godinu dana da shvatim da ta bol "izvana" nema nikakve veze sa savovima iznutra, sva sreca, pa nemam nikakve smetnje pri odnosima.
jedino me zanima kako ce se taj vanjski sav ponasati tijekom drugog poroda. uh, sva se najezim...
-
i kod mene
za utjehu - moja stara još uvijek osjeća svoje kada je ¨66 rodila mog brata
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma