Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Bol od epiziotomije i nakon 2 god

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Bol od epiziotomije i nakon 2 god

Bas me zanima da li sam ja jedina koju rana od epiziotomije još boli. Rodila sam prije skoro 2 godine i dosta su me recnuli. Tkivo mi nije bilo baš elastično (tako oni kažu) pa je i šivanje (odmah nakon što je maleni izašao) jaaako bolilo. O samom zarastanju i bolovima da ne govorim. Već sam više puta osjetila da me onako tupo zaboli ali jucer dok sam se tuširala sam skužila da je to na dodir prava bol. I kad sam legla sam još osjećala. Da li se to i vama dogadja?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislimda nakon 2 godine nebi smila osjecat nikakvu bol ili zatezanje. idi kod ginekologa na pregled

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam epi imala 2 puta, prije skoro 5 godina i prije 15 mjeseci. Uopće ne osjećam ništa a kamoli bol. Bilo bi dobro da odeš giniću, čisto da se umiriš i da vidiš što će reći. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sve si mislim da je to možda samo reakcija na nešto iako ni sama ne znam na šta jer me danas recimo uopćene boli tj. ništa ne osjećam. Mislim si možda je to ono kao kad ljudi imaju bolove uslijed promjene vremena. Zvuči smiješno ali možda je tako. Vjerovatno ću ipak nazvati ginića.

*LUNA**

Početno

Hello!

I kod mene ima slicnih problema. I ja osjecam povremeno nesto kao bol ili zatezanje ni sama nisam sigurna vise.
    Nadam se da ce proci.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam primijetila da me kod promjene vremena boli rez. Mene ne boli na dodir vec me malo zateze dok hodam ili sjedim. Odrezali su me dosta, ali mi je brzo zaraslo. Ginekolog je rekao da to nije nista. Rana je normalno zarasla, nema nikakvih priraslica i divljeg mesa.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mene je boljelo dosta dugo, više od godinu dana. Na dodir je bio neugodan osjećaj još i duže, a tek nedavno sam se usudila stvarno opipati ožiljak i grooozan je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene boli.
    Mislim da je isto neka vrsta "boli usred promjene vrmene".

Baš me neki dan ono "fest" okidalo...

Doc isto kaže da nije ništa i da je sve u redu...

Mrzim, mrzim, mrzim tu bol koja se pojavljuje nenadano i nema joj kraja.
    (Op. rodila sam prije 3 godine)

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Same here. Uskoro će 12 godina... :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja još uvijek osjetim bolove a prošlo je godinu dana.Nekad me tupo boli kad se puno naprežem,imala sam 16 šavova...
    I na promjenu vremena isto me boli...Bila kod dr i sve je u redu.Ona kaže da i nju boli na promjenu vremena a rodila prije 20 godina...Mislim da je to sve od žene do žene!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

No super, a doktori nas uvjeravaju kako je to jedan obični mali zahvat, koji ne boli, brzo se od njega oporavlja i nema nikakvih posljedica, zarasta u kratkom vremenu i može se ubrzo sjediti (ha, ha) i normalno funkcionirati kao da ništa nije bilo. Ma bajno nema što, zahvat samo za poželjeti!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mene boli na promjenu vremena (21 mj. nakon poroda) ali sam potpuno oguglala na tu bol.
    na znalost trebalo mi je godinu dana da shvatim da ta bol "izvana" nema nikakve veze sa savovima iznutra, sva sreca, pa nemam nikakve smetnje pri odnosima.
    jedino me zanima kako ce se taj vanjski sav ponasati tijekom drugog poroda. uh, sva se najezim...

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i kod mene
    za utjehu - moja stara još uvijek osjeća svoje kada je ¨66 rodila mog brata

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •