Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Razgovor odrastanja.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mislim odmah u prvom...ali nevjerujem da ce odmah na tu temu...a i vise bi voljela ja pricati o tome s njome nego u skoli...samo trebam nac "pravi" nacin

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lidać2 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim odmah u prvom...ali nevjerujem da ce odmah na tu temu...a i vise bi voljela ja pricati o tome s njome nego u skoli...samo trebam nac "pravi" nacin
    odite u knjižnicu i nađite neku knjigu o toj temi, pa tako pokreni razgovor
    (kad se već nisi snašla u tom trenu sa časopisom)
    a prije toga možeš i sama otić do knjižnice i pogledati koja bi knjiga bila najbolja

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    odite u knjižnicu i nađite neku knjigu o toj temi, pa tako pokreni razgovor
    (kad se već nisi snašla u tom trenu sa časopisom)
    a prije toga možeš i sama otić do knjižnice i pogledati koja bi knjiga bila najbolja
    Potpisujem.
    Mi smo u knjiznici (djecji odjel) uzeli knjigu ciji autor je Serge Montagnat, "Ljudsko tijelo, malim koracima" (OK, ne znam da li je jednako prevedena i u HR, originalni naslov je "Le corps a petits pas"). Jako zgodna knjizica koja pokriva sve spoznaje o ljudskom tijelu (ne samo o spolnosti), jednostavno objasnjeno, popraceno i trivijalnim podacima koje ju samo cine jos zanimljivijom i zgodnim slicicama. Svidja mi se to sto nije, da tako kazem, strogo iz medicinskog ugla, nego prica o svemu onako kako bih ja voljela da mogu pronaci rijeci. .
    E. (9 god.) ju prolistava, procita ono sto ju u tom trenutku zanima, prokomentira, a ja uskocim ako zeli o necemu bas razgovarati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •