ja se sjecam kad je ona imala negdje 3 i pol da je pitala zasto ja nemam bebu u trbuhu, da bi ona sestru, pa joj je mm isao reci jer ne pijem vitamine, na sta sam se ja odvalila smijat i rekla mu neka joj kaze istinu primjerenu njenim godinama i on joj je rekao, ok, zato sto mama stalno mora spavat s tobom u krevetu, a ne samnom

onda je s 4 i pol imala (mislim da su u vrticu u wcu bili goli decki i cure) provalu da je uzela vjesalicu i rekla: gle, ja imam veliku pisu ko tata. i onda smo imale razgovor o pisama i zasto su drugacije i kako muski imaju veliku, a curice malu pisu i zasto. pa mi je nakon pola sata upala u kupaonu dok sam se kupala, gledal me i rekla: ali mama, tvoja pisa nije mala

jednom sam u naletu inspiracije, kad je imala 5 godina i pitala tocno sta bi bila menstruacija, rekla kako koke snesu jaje i iz nekih se, ako unutra ima zametak, izlegne pilic, a ako nema, to je obicno jaje kojeg jedemo. srecom nije imala traume od toga

mislim da je jos uvijek mala da pojmi fizionomiju naseg tijela i da tocno zna sta je menstruacija, sta je sperma i kako nastaje, zna da to postoji al jos ne kuzi kako. i mislim da je to ok. ima vremena. :tjesise:

flopice, super ti je mala