Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Razgovor odrastanja.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, nedostaje mi ona serija "La vie" koja je bila o ljudskom tijelu, bila je pjesma: voici la vie

evo link na porod ili tako nešto, nisam sve pogledala, na francuski je
    http://www.youtube.com/watch?v=lm6JygB-OSM
    Crtić je bio zakon, obožavala sam ga gledati ,šteta što ga više ne prikazuju, valjda su Winx i Ben10 kvalitetniji,užas
    Mi smo prošli razgovor o menstruaciji ,ulošcima i tamponima usput pošto me vidjela kako mjenjam uložak, a usto je kopajući po ormariću u kupatilu naišla na sve te potrepštine pa sam joj objasnila.
    Uskoro joj stiže i seka pa je to bio povod da joj objasnim kako beba nastaje i kako se bebe rađaju. Na te teme smo i prije nailazili u raznoraznim enciklopedijama i knjigama pa joj i nije bilo previše strano.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi smo imali vec dosta razgovora o temi tijela, kako nastaju bebe i slicno.. u stvari, nastanak beba sa vise puta objasnjavala primjereno dobi.

meni su puuuno pomogli filmici na youtube o svemu., ima ih stvarno dobrih! kako sam ja sada trudna, onda je sina ( sad ce 6 ) puno zanimalo kako beba dodje u trbuh i iako sam se grozila objasnjenja, filmovi ( 3d animacije ) su to sasvim ljepo objasnile., cak smo pogledali i film o tome kako beba izađe iz trbuha ( također u 3d animaciji ).. .
    iskreno, ne znam kako bi i od kuda pocela bez tog filma :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •