Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Preporuka za kafić-igraonicu u ZG a može i šire :)

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Preporuka za kafić-igraonicu u ZG a može i šire :)

Dakle tražimo neki djeci orijentiran birc-kafić u kojem postoje igračke i ne puši se a roditelji mogu krativno popričati i popiti kavicu s frenovima dok se klinci zabavljaju s igračkama. Znate li za takav jedan topli kutak za kafenisanje i kreativnu igru dječice

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jutro - Teslina - ne pusi se, ima stolic za djecu, ali je dosta mali prostor

Tan tan kutak na Pantovcaku - nisam 100% sigurna da se ne pusi u kaficu, ali djeca mogu biti u posebnoj velikoj prostoriji

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro - Teslina - ne pusi se, ima stolic za djecu, ali je dosta mali prostor

Tan tan kutak na Pantovcaku - nisam 100% sigurna da se ne pusi u kaficu, ali djeca mogu biti u posebnoj velikoj prostoriji
    puši se u kafiću u Tan tan-u
    Posljednje uređivanje od fjora : 29.01.2013. at 07:39

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ima neki novi kafic u Avenue Mallu sa igraonicom..mozete gledati djecu kroz staklo..ne znam dal se puši..mislim da se Lotus zove

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj fjora prvotno napisa Vidi poruku
    puši se u kafiću u Tan tan-u
    Puši se vani na zatvorenoj terasi, unutra u dijelu gdje je igraonica se ne puši.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak je za kavu popit, možda bi išla i Lucija iz antunovića, ima sobu za igranje, a u restoranu se ne puši

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

west gate

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

u Petrovoj 21 Kim’s Coffee
    https://foursquare.com/v/kims-coffee...d56ea81c3fd92b

Torte i to u Kaptol centru
    Posljednje uređivanje od mama_jos_malo : 29.01.2013. at 20:37

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kika - trgovina namještajem na Jankomiru
    U sklopu dućana ima kafić/restoran i igraonicu

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

U A.Mallu na 2 katu Lotus se zove. Imaju igraonicu i kroz staklo gledas djete i pijes kavu...

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala za preporuke... probali smo Lotus u A.Mall-u mlađa je htjela unutra starijem je to previše "rigorozno" zbog tete na ulazu i zatvorenih vrata uglavnom ima igračaka dovoljno, ima igrica za malo starije... uz konzumaciju pića polaća se 10kn jedan sat boravka, bez konzumacije 30kn 1h
    Posljednje uređivanje od Minda : 01.02.2013. at 09:39

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E da sinoć nakon kupnje u Konzumu u Sarajevskoj klinci skužili malu igraonicu s puno djece Ima birc preko puta sa stolicama pa smo MM i ja uspjeli popiti čaj dok su se dječica igrala. Pozitivno je što postoji preko puta igraonice "kutak za roditelje", klinici slobodno dođu popiju sok, vodu i vrate se natrag ne moraju prolaziti vrata s tetom na ulazu i tražiti puštanje van drugi plus je što sam ga uspjela i ošištati jer preko puta radi simpatična teta frizerka i baš je guštao u priči s njom i šišanjem i potom se vratio u tu malu bukusu od igranice.
    minus je što mi ne djeljuje previše čisto tj, rubovi su prilično zmazani i mjesto za roditelje je na laganom propuhu obzirom da je na hodniku
    Posljednje uređivanje od Minda : 01.02.2013. at 09:47

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj LolaMo prvotno napisa Vidi poruku
    Ima neki novi kafic u Avenue Mallu sa igraonicom..mozete gledati djecu kroz staklo..ne znam dal se puši..mislim da se Lotus zove
    Da, Lotus, na katu je - super je, igraonica, tete brinu o djeci, staklom odijeljeno od kafića... vidiš dijete, baš su se potrudili...

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam još jedan ali za lijepo vrijeme! Cvjetno naselje negdje u ulicama preko puta Kockice i Hypo zgrade ima dvorište mali pješćanik i ljulje

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi sad zimi svratimo u mercator na vukovarskoj. Otvorio se opet birc pa se ima di sjesti. Samo sto ti tamo nema igracaka.. drvena kucica s toboganom, mali tobogancic za bebe, zid za slobodno penjanje.. bile su cak i bojice na stoliću za djecu, al zadnji put ih nisam primjetila.. To ti je više ako ti dica vole divljati, a zimi nemas kud na kavu s tako divljom dicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •