Pokazuje rezultate 1 do 50 od 174

Tema: Kako da ju nagovorim da više jede? (Ilitiga kako udebljati dijete :))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno. Ali, zar s 15 mj?
    Ja sam davala . Jako sitno nasjeckan. Domaći , bez aditiva i vise masni , manje slani.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam davala . Jako sitno nasjeckan. Domaći , bez aditiva i vise masni , manje slani.
    omiljena hrana moje 13. mjesečne žderalice
    dam joj komadić i ona veselo cucla
    čak je i njena sestra to voljela jesti kad je bila tako mala, iako smo se mučili s dohranom (jela je toliko malo do godine i pol, da skoro pa mogu reć da je bila isključivo dojena). Jednog dana je počela jesti i od tada ne prestaje.
    malo sam krivo rekla, nismo se zapravo 'mučili' s dohranom, nudili smo joj hranu, raznu, svaki dan, a ona nije htjela jesti, ali nudili smo. Bila je mršava, i stalno su nam govorili da je premršava. Ali je bila zdrava, krvna slika savršena, puna energije, vesela, razigrana
    dijete koje je gladno i koje ne dobiva nutrijente koji su mu potrebni nije puno energije, razigrano i veselo - pa smo onda odlučili da se nećemo brinuti, počet će jesti kad joj bude potrebno. I tako je i bilo

e, da još sam se sjetila, kad sam počela raditi, ona bi ostala doma s mm-om, i onda je uvijek jela puno puno puno više nego kad sam ja bila kući. Morala je nekako nadomjestiti mlijeko.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    onismo se zapravo 'mučili' s dohranom, nudili smo joj hranu, raznu, svaki dan, a ona nije htjela jesti, ali nudili smo. Bila je mršava, i stalno su nam govorili da je premršava. Ali je bila zdrava, krvna slika savršena, puna energije, vesela, razigrana
    dijete koje je gladno i koje ne dobiva nutrijente koji su mu potrebni nije puno energije, razigrano i veselo - pa smo onda odlučili da se nećemo brinuti, počet će jesti kad joj bude potrebno. I tako je i bilo

e, da još sam se sjetila, kad sam počela raditi, ona bi ostala doma s mm-om, i onda je uvijek jela puno puno puno više nego kad sam ja bila kući. Morala je nekako nadomjestiti mlijeko.
    Ista stvar. Odbijala je bilo kakvu hranu dok se nismo počeli s adptacijom na čuvailicu, pa sam ja na sve dulje vrijeme izbivala.
    Energije joj ne fali, navečer kad legnemo, ona je još u pogonu i hopše po krevetu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •