-
Osoblje foruma
ja ne znam kaj bi ti rekla. dam glavu da smjehuljica jede vise od ove moje bestije. ona ima dana kad stavi nesto u usta, pa joj puhne i u 3 dana pojede ono 10 grozdica. kad kazem nista, to je skoro doslovno nista. ali ona meni izgleda ok, nije slaba, zilava je ko sam vrag. pedijatru ne bi ni isla, vidim da dijete raste i napreduje. sa brojkama se samo opteretis, i napravis problem tam di ga nema 
evo jutros je pojela 4-5 zalogaja (vrh zlicice) domace pastete od telece jetre, ja radila pa sam joj dala da proba. unutra luk, cesnjak, masl. ulje, slani incuni, kapare.. i to je jela. ja ostala paf--meni je bila prejaka, tj. previse mi vuklo na jetru. tak da joj dajem raznu hranu da proba, ali to sto ona pojede je sve u tragovima. tek unazad par dana jede jabuku (u tragovima, naravno). vecinu ispljune ali zeli ju drzati u ruci i glodati. drugo voce nece ni pogledati, niti je htjela. stariji su oduvijek jeli puno voca. i tako. jede suho voce, to mi je ok. dajem joj maslac na zlicu, to voli. s kruhom nema sanse. dajem sjoj tahini i maslac od ljesnjaka sa zlicom ili joj obilno umijesam u neku kasu od pahuljica koju tu i tam hoce jesti. i tako. ne zabrinjavam se, pocet ce jesti kad tad, svi mi volimo hranu, u obje obitelji 
a kolko je teska i visoka pojma nemam
Posljednje uređivanje od mikka : 01.02.2013. at 13:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma