-
Prošao termin - šibenska ginekologija
jučer (5.6.) mi je bio termin
bila sam na CTGu, odnijela dr. Aniću , ovaj pogledao i ja sam očekivala (i pitala sam) daljnja upustva, što sad, umjesto toga dobila sam: otiđi u rodilište kada
trudovi počnu ili kad vodenjak pukne
ne kužim, vodio mi je čitavu trudnoću i odkad sam spomenula da razmišljam zaletiti se do kninskog rodilišta, on je promjenio ponašanje, ka da mu je krivo, ne kužim inače je profesionalan
totalno me zbunilo, a što s pregledom? Ne bi li trebala sada svaki drugi dan obaviti full pregled?
Prvo sam rodila u VŽ i tamo je bilo: dođem u ginekološku ambulantu i tamo: izmjere težinu, CTG, UZV i vaginalni pregled, dođi za 2 dana
jutros sam opet bila na CTGu, čekala dr.Tomić na ginekologiji ali je nije bilo, pa sam otišla do svoje dr. Junaković (kod nje mi je karton) , ova je pogledala CTG,
gunđala što se beba nije ritala (otkucaiji mirni u rasponu 125-150) , da njima tribaju oni vrhovi neki, i kad je vidila da mi je trudnoću vodio privatno dr. Anić, otkantala
me da idem njemu da to vidi. Opet bez pregleda ili ikakve kontrole.
Prvo ne kužim što bih ja trebala , popiti 2 deci crne kave prije CTGa da se mala bolje rita?
Nositi transparent: želim pregled i UZV da vidimo jel je plodna voda u dovoljnoj količini, da je posteljica ok i provjerimo bebin položaj i procjenu težine!? (imam gestacijski dijabetes)
nakon Varaždina, ova nebriga mi je čista šok-terapija
razmišljam da u ponedjeljak zovnem Knin i pitam da puni pregled tamo da obavim, jer u Šibeniku ko da ne postojim
Koje ste vi procedure prošle nakon prekoračenja termina?
saznala sam samo da kad se uđe u 41. tjedan moram biti na odjelu za pobliže promatranje, do tada mogu biti doma
-
ja pojma što nakon termina ali tako mi je drago što si se javila 
čestitam i držim fige da sve čim prije, brzo i što lakše prođe!!!
-
hvala na željama
-
Hm, napravila si temeljnu grešku - objavila si doktorima svoje planove u koje oni nisu uključeni.
Ukoliko ti doista trebaju svi ti pregledi (kakav ti zapravo pregled očekuješ u terminu?), lijepo odluči kojeg ćeš daviti i ne daj se otkantat. Ako se odlučiš za Anića, lijepo mu se nacrtaj na ctg-u opet za dva dana ili kad već misliš da trebaš. I ako te opet uputi onako kako te je uputio traži to napismeno. I nemoj pobogu ici kod T.
-
Ja sam rodila 3 dana nakon termina ali kod mog dr je praksa nakon termina amnioskopija svaki drugi dan i uzv kojim provjerava protoke posteljice i jos neke protoke na bebinom mozgu.
Iskreno, ja ne znam bi li isla u Knin na uzv pregled. Imaju dosta los aparat. Meni je Dabić tamo "dijagnosticirao" rupu u posteljici, a moj dr jasno vidio i na uzv i na color doppleru da je rijec o venskom sinusu, a ne rupi.
Posljednje uređivanje od maca papucarica : 06.06.2014. at 19:25
-
UVZ procjena težine u terminu nije nimalo pouzdana. Mogu fulati i do 15%.
-
u pon je u ambulanti dr. Kovačić - ž/m? kakav?
a u utorak dr. Andonova - ž/m? kakav?
Anić je tek 17.6.
pa sudim prema prethodnom iskustvu iz Vž, svi oko mene su rađale prije termina
znam samo da je bitno da li se grlić omekšava i otvara, i da li je posteljica ok.
-
Ne poznam ti doktore u rodilistu, alimogla bi se raspitati. Al to na pp.
-
Nemam puno veze sa sibenskim rodilistem, ali samo hocu reci kako me do neba i nazad nerviraju te njihove netrpeljivosti - bolnicari ne vole privatnike, jedna bolnica ne voli drugu, jedan domtor drugoga...pa koga je tu briga za pacijenta? Idioti kad moram reci. Ne mogu vjerovati da trudnicu pred porod nece uzeti u obradu i normalno je primit, vec te tako setaju.
Isuse kako me to zivcira!
-
marta, posto su oni u ponedjeljak i utorak tamo , čisto me interesiralo tko će me dočekat
lavko, točno to mene živcira, ko da pričamo o nogometnim klubovima a ne zdravstvenim ustanovama
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma