-
Osoblje foruma
-
leonisa prvotno napisa
hvala već sam malo gledala tamo jer sam naravno član zbog seminara ..ali ću sada detaljnije a tebe draga molim samo ako možeš kad nađeš vremena da mi objasniš , razjasniš što je pjesnik htio reći ovim ;
Evo pa si ti znaj; "Budući iz odredbe čl. 83. st. 3. ZOR-a proizlazi da plaća obuhvaća osnovnu plaću i sva dodatna davanja bilo koje vrste koja poslodavac izravno ili neizravno, u novcu ili naravi, na temelju ugovora o radu, kolektivnog ugovora, pravilnika o radu ili drugog propisa isplaćuje radnici ili radniku za obavljeni rad, mišljenja smo da temeljem te odredbe ZOR-a poslodavac osobi na stručnom osposobljavanju za rad ne bi bio u obvezi isplatiti niti „regres, božićnicu“ i slično. No, neovisno o toj odredbi ZOR-a, u slučaju kada su osobi na stručnom osposobljavanju za rad neka prava (regres, „božićnica“, naknada troškova prijevoza na posao i s posla i sl.) ugovorena ili određena ugovorom o stručnom osposobljavanju za rad, kolektivnim ugovorom, pravilnikom o radu ili drugim aktom, ona ih ostvaruje pod uvjetima i u iznosu ugovorenom ili određenom tim aktima."http://www.mrms.hr/pitanje/clanak-38...a-pripravnika/ ..
Hvala!
-
leonisa prvotno napisa
htjela sam ti reći da su to pravilnici o polaganju stručnog ispita komisijama i napredovanju u struci- tu nema apsolutno ništa o pravima pripravnika za vrijeme stažiranja...tipa godišnji itd.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma