Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Mucice na odjeći

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno Mucice na odjeći

Drage moje....
    kupila sam mm novu sivu majcu (nesto ko vuna) i važno je stavila u šareni veš da mu se opere prije prvoga nošenja i ta krasna nova majca mi je po ostaloj pogotovo crnoj odjeći pustila mucice
    UŽAS eh, s čim da to skinem??? Krcata mi roba mucica, od hlača, majca, trenerki ma sve sve uh, znam da ima onaj ko valjak s kojim se prolazi po odjeci pa se onda te mucice zalijepe na njega. Jel zna netko gdje se to može kupit? ili bilo kakvi kucni savijeti s čim bi to mogla skinuti?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Valjaka ima u DM-u, Konzumu, Intersparu... Skoro svugdje.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nisam uopće išla za tim, super, a ovako neki kucni savijeti....do sada se nismo susreli s ovim...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja znam samo ovaj "pješke" način, ali možda ima nekoga sa boljim savjetom.

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Stavi opet sve oprati ali bez te vunene majice. Ili ako imaš sušilicu, možda se mucice grupiraju tijekom sušenja pa ih bude lakše ukloniti.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kad nisam mala valjak pri ruci znala sam za dlacice napravit iduce-(i tako sam cistila tepih od stiropora da ne palim usisavac u ponoc )
    onu ljepljivu traku , zutu krep ili plasticnu smedju siroku...ili siroki selotejp preljepis tako da ti ljepljivi dio bude iz vana na kolutu i dobis isto ko i valjak

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

to sam si i ja mislila da si selotejp namjestim, ali ima toooliko robe da cu danima čistiti još kraj male bebe i nije jednostavno...hh.......a nemam sušilicu, znam da inače u sušilici super odu mucice...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja operem još jednom u mašini i sve ode. jedino jedne MM-ove hlače moram dva puta prati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •