-
bromergon - iskustva kod prestanka?
Prestala sam dojiti prije mjesec dana, a dojila sam 2 godine. Razlog: namjeravam ponovo ići na potpomognutu, a neće me primiti dok dojim, tj. dok mi je prolaktin visok.
U ovih mjesec dana ništa se nije značajno promijenilo s mlijekom. Imam ga malo manje, ali svaki drugi dan se moram malo izdojiti jer mi se čini da ću eksplodirati. Znam da bi trebala izbjegavati izdajanje, ali toliko me bole cice da moram.
Moj ginić mi je preporučio bromergon. Rekao mi je da u slučajevima produženog dojenja treba puno više vremena da laktacija prestane. A da bromergon može srediti stvari u 5 dana.
Iskustvo me naučilo da ne vjerujem takvim čudesima kad su ljekovi u pitanju. Kako sam u prethodnim pokušajima potpomognute oplodnje primila svu silu hormona ja osobno imam strašan otpor prema uzimanju tog bromergona. Bojim se da mi ne poremeti hormonalnu ravnotežu.
A s druge strane, što ako laktacija potraje još dugo? Godine mi idu, htjela bi na potpomognutu prije ljeta...
Kakva su vaša iskustva - mislim kad je u pitanju produženo dojenje i uzimanje bromergona da bi laktacija prestala?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma