Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Slaviti rođendan zajedno sa bratom!?!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moje curice su rodjene s 2 tjedna i 3 godine razmaka, i to jos usred ljeta. Tako da su nama slavlja unaprijed ili s odgodom normalna, i ne vidim da bi strijoj smetalo (malena jos ne kuzi). Zna da nije rodjena bas na taj dan kad se slavi ali potpuno joj je svejedno sve dok ipak ima "svoj dan".

Mi rodendane slavimo zajedno, i to veliki zajednicki s odgodom do kraja ljeta, za dede i bake i obiteljske prijatelje. Torte su, naravno, dvije. Starija curica osim toga slavi unaprijed rodjendan s drustvom iz vrtica. Kako budu rasle i imale svoje drustvo vjerojatno ce se i rodjendani obje slaviti posebno, ali za obitelj i obiteljske prijatelje planiram raditi uvijek veliki zajednicki rodjendan...starijoj uopce ne smeta, nadam se da nece ni mladjoj. Moram priznati da ja nekako ne kuzim bas taj strah da nece imati svaka "svoj" dana. Poklone dobiju svaka svoje, svaka puse svoje svjecice, paznje imaju obje u izobilju uvijek a kamoli ne na rodjendan :D

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I moja djeca bi slavila zajedno rođendan i to mi je skroz super. Pomisli koliko bi uštedila i na vremenu i financijski, a i rodbina bi ti bila zahvalna. Kada odrastu toliko da svatko ima svoje društvo i da mogu, ne znam, otići na pizzu ili sokić, neka slavi svatko svoje. Kada su tako mali, baš mi je besmisleno slaviti dvaput u tako kratkom vremenskom razdoblju.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Mislim da ćemo i mi slaviti zajedno. Razlika je dva tjedna. Proslavit ćemo i na same rođendane ali sam mislila feštu za ekipu napraviti između rođendana. Jel to glupo? Ja više ni sama neznam

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ma ne znam, nisam još bila u takvoj situaciji pa...

Vidim većina misli da je zajednički rođoš ok.

A ja i inače nisam nešto ljubitelj tih velikih fešti, pogotovo onih u mojoj vlastitoj organizaciji tako da mislim da bi mogli spojiti.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj autumn prvotno napisa Vidi poruku
    A ja i inače nisam nešto ljubitelj tih velikih fešti, pogotovo onih u mojoj vlastitoj organizaciji .

To je to. To je taj sitni problemčić

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Najstarija i srednja cura imaju rodjendan 5 dana razlike (i dvije godine) i slave ga zajedno
    Sam datum rodjendana obiljezimo, al festa je zajednicka
    Svaka ima svoju tortu, naravno
    Nema sanse da radim dvije feste u tjedan dana, a i stvarno ne znam kako bih okupila sve ljude
    Mislim, dio obitelji nam dolazi iz inozemstva
    Kad budu vece pa budu htjele otici malo van, svaka sa svojim drustvom, to je druga stvar

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam za zajednicki rodjendan. Kao maloj nama je mama tako spajala rodjendan, meni i sestri, razlika je 2 tjedna. Ja sam jako bila tuzna zbog toga i ne volim takve stvari. Meni je bilo vazno da sam ja taj dan u centru paznje a ne da je rodjendan od nas dvije

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to grozno. svatko ima pravo na svoj poseban dan i da je sva pažnja usmjerena njemu. a uskoro će imati i svoje prijatelje...ne znam, meni je to grozno i kad se spajaju bliži rođendani,a kamoli dva mj razlike..

ja bi im, recimo, i da su rođeni na isti dan s dvije godine razlike opet slavila posebno (osim ako ne žele drugačije i nemaju zajedničke prijatelje) - naravno obitelj bi doma počastila na siti dan
    meni ima puno groznijih stvari od toga da s nekim zajedno slavim rođendan.

i sama sam blizanka i sjećam se da mi ni na kraj pameti nije bilo krivo što slavim ročkas sa bratom.
    bili smo sretni kad su nam uopće organizirali proslavu ročkasa, jer ni to iz razno raznih razloga nisu stigli baš svake godine.

dobar dio života sam živjela vani, roditelji su puno putovali, imala sam i imam rođake na drugim stranama svijeta, a i danas imam prijatelje koji žive posvuda.
    s obzirom na to slavilo se i slavi se kad se stigne, kad se uspijemo okupiti itd.

vjerojatno je lijepo kad ti mama i tata baš na tvoj ročkas i samo tebi pripreme proslavu, ali je lijepo slaviti i zajednički.
    kako tko može i uspije se organizirati. ne mislim da je jedno od drugoga vrijednije ili lošije.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ah, da, slave jos i u vrticu svaka na svoj datum, u svojoj grupi
    Tako da, svaka ima po dvije manje pojedinacne proslave i jednu veliku zajednicku
    I ako ce zbog toga imati traume, e matere im, neka imaju

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje cure su dva dana razlike ( i 9 godina) i slave skupa. Starijoj je to super jer je tulum duplo veći. Dokad će tako biti ,ne znam. Vodim se za njom i njenim željama. Meni je tako praktičnije ali kad njoj to postane bezveze, nećemo više. Ovo kad su razlike u rođendanima po dva, tri mjeseca..to ne. Svi moji su raspoređeni po čitavoj godini, taman da im odredim jedan središnji datum kad će slaviti svi skupa.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa ne bi ni moje slavile zajedno da je razlika dva-tri mjeseca
    Treca ima rodjendan tri mjeseca kasnije i naravno da nece slaviti sa njima
    A ove dvije ionako ne mogu jedna bez druge, njima je super
    I vec sam napisala, kad bude htjela svaka sa svojim drustvom vanka i to, ici ce

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •