A koliko ti ljudi treba? Sad sam tek škicnula na portal, što je to uopće striktno "povezujuće", ono po definicijama i točkama, jer inače baš i ne volim te "filozofije ni od čega", tipa dojim, ja sam ti u ladici toj ili pravim doma kašice, sad sam nešto famozno. Ugl, očito spadam u tu skupinu, nisam ni znala, nesvjesno valjda (ili to Roda godinama prodire u podsvjest

), ali uz par iznimaka tj. ,kao i obično u mom životu- nemam isključivosti.
Od one cijele tamo liste, ide mi sve pod "povezujuće", od trudnoće, poroda, dojenja, nošenja, spavanja, uz iznimku cijepljenja i korištenja dude (jer mi se ne da na svakom koraku vaditi cicu, a djecu vodim posvuda). Ili, npr. , da dijete slučajno završi u bolnici i treba mu infuzija, ili mu hoće dati ad, naravno da bih inzistirala da ostanem i dojim, ali sigurno ne bih ratovala što će mu netko jednom, dok me nema, dati bočicu. Ti si vjerojatno mlada i nemaš djece pa možda još ne uočavaš te finese, ali bolje da pitam ,ako ti treba isključivo po tim točkama, bez iznimke, zaboravi, a ako trebaš neku prirodnu (meni to djeluje obično i normalno) povezanost mame i sedmomjesečne bebuške koja je mirna, sretna i nasmijana, koja još nije ni zaplakala, a i zašto bi plakala, budući da živi ko bubreg u loju

, onda može.