Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Koliko su u pokretu u zimsko doba?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Koliko su u pokretu u zimsko doba?

Potaknuo me Jole&Titi na temu o nekretanju i razgibavanju djece.
    Budući da kao marskovac čitam o negibanju djece, zanima me koliko se vaša djece predškolske i školske dobi gibaju u zimsko vrijeme?
    Koliko su vani, koliko aktivne igre, skakanja?
    Da li mislite da je to dovoljno, previše, premalo?

Mogu početi s nama. Svaki dan ide van na zrak (s sitnim izuzecima), svaki dan se rastrči po stanu, ili se igra skrivača, lovice, tako nešto.

Prošlu zimu smo imali i trampolin u stanu, a sad nam na žalost više ne stane.

Umjesto trampolina zna skakati na pilates lopti u zrak i to obožava.

Ide na sport dva puta tjedno po sat vremena.

Meni je i to malo, naspram cjelodnevnog proljetno/ljetno/jesenskog boravka vani.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Moj sin (6,5 g.) ima 4 puta tjedno sport u vrtiću, 2 puta tjedno gimnastiku i 1 put tjedno (vikend) odvedemo ga na plivanje. Skoro svaki vikend i hodamo (Sljeme i sl.). Praktički svaki dan vježba - što je izvrsno. Nastojat ćemo i dalje odžavati takav ritam.

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Potaknuo me Jole&Titi na temu o nekretanju i razgibavanju djece.
    Budući da kao marskovac čitam o negibanju djece, zanima me koliko se vaša djece predškolske i školske dobi gibaju u zimsko vrijeme?
    Koliko su vani, koliko aktivne igre, skakanja?
    Da li mislite da je to dovoljno, previše, premalo?

Mogu početi s nama. Svaki dan ide van na zrak (s sitnim izuzecima), svaki dan se rastrči po stanu, ili se igra skrivača, lovice, tako nešto.

Prošlu zimu smo imali i trampolin u stanu, a sad nam na žalost više ne stane.

Umjesto trampolina zna skakati na pilates lopti u zrak i to obožava.

Ide na sport dva puta tjedno po sat vremena.

Meni je i to malo, naspram cjelodnevnog proljetno/ljetno/jesenskog boravka vani.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Trudim se da svaki dan šetamo. Doma nisu nikad na miru, a televiziju im dam upaliti navečer.
    Kćer dva puta tjedno hoda na treninge plivanja.
    Iskreno, i ja jedva čekam ljepše vrijeme pa da smo više vani...
    Danas je prekrasno pa smo već dva puta bili šetati, i baš nam paše.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Klinci imaju dva odnosno tri puta tjedno treninge. I svaki dan nešto luduju po kući - skaču, trče, plešu, igraju se......
    A vani su koliko god uspijemo preko tjedna. Stariji je u školi, pa je tu malo manje pogotovo ako je popodne na nastavi. Ali vikendom nadokanđujemo, šetnja i izlazak van kad god se može - što više to bolje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A je stalno u pokretu, 3x tjedno ritmika, role, klizanje, bicikl,đipanje po kući,
    više je vani nego unutra, diže se do 8, ako zaspi do 22 30 ja sretna,
    jedva da miruje dok pojede,
    priznajem da ponekad ne mogu pratiti taj tempo,
    T je potpuno drugačija, više sjedački, čitački tip,
    nju se mora izvlačiti van,
    ugl jedna preaktivna, druga premalo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Iskreno, za moj ukus premalo. Ona nije neki tip od skakanja i trčanja. Izlazimo napolje svaki dan ali fali joj društvo. Prošetamo, ali vrlo brzo joj dosadi i onda moram da izmišljam razne majmunacije da je animiram da još malo hoda. Kada ima društvo, zavisi. Rado tempiram vreme sa jednom mamom iz vrtića da odemo zajedno posle u park. Njen malac je baš onako, u pokretu pa se zajedno lepo istrče.
    Sad smo otkrile klizanje pa je to fino umori, i ide na folklor dva puta nedeljno.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Baš sam danas razmišljala o tome, stariji idu na sport 3-4 puta tjedno, a istrče se i u školi . Maleni mi je dosta miran , a ne ide ni na sport (u vrtiću nosmo dobili mjesto , a na drugi ne želi). Kada je snijeg puno se sanjka, prošečemo obavezno svaki dan najmanje 2 puta po pola sata sa pesima. Čini mi se to malo. Jedva čekam proljećeeeee!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

3x tjedno plivanje, 2x tjedno ples i divljanje po kući. u vrtiću su slabo išli van zadnjih 2 tjedna, ali bi išli u dvoranu. Danas su konačno izašli.
    PA još malo divljanja po ovom rastopljenom snijegu i tako.
    Dosta se kreće, ali je u zadnje vrijeme premalo vani za zraku. Dok odradi sve aktivnosti, jako brzo dođe vrijeme za spavanje pa se zrak svede na neko kratko divljanje oko zgrade.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Puno premalo.
    Dva puta tjedno trening, najmanje jednom dnevno po sat i pol vani, divljanje po kući (lovice, skrivača).
    Otegotna okolnost mi je ova mala po rukama, ne uspijem fizički pratiti njihov tempo.

Jedva čekam ljeto i more.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •