Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Ragovor s pedagogom

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jurana, super je da defektologica ima dobru volju, ali ne očekuj čuda, tj. ne postoji recept da se ružan rukopis putem vježbica pretvori u lijepi. Da postoji, ja bih ga sigurno znala . To je stvar fine motorike, koja se naravno može vježbom malo popravljati, ali nervoza poteza neće nestati.

: odgonetačica_hijeroglifa :
    Posljednje uređivanje od čokolada : 04.12.2013. at 12:39

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma dajte , molim vas. Brzi recept za poboljsavanje rukopisa ? Za ne povjerovati.
    Vjezba i druzenje sa defektologom sigurno nece skoditi , ali da ce se dogoditi cudo - tesko.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne bih baš rekla, ne radi se vjerojatno samo o urednosti rukopisa nego generalno o grafomotorici, organizaciji prostora i tome slično, i bome se jako puno tu može popraviti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jurana, super je da defektologica ima dobru volju, ali ne očekuj čuda, tj. ne postoji recept da se ružan rukopis putem vježbica pretvori u lijepi. Da postoji, ja bih ga sigurno znala . To je stvar fine motorike, koja se naravno može vježbom malo popravljati, ali nervoza poteza neće nestati.

: odgonetačica_hijeroglifa :
    X

Jurana, nadam se da se nisi razočarala. Ja i danas svog sina tjeram da barem sastavke koje ima za domaću zadaću prepisuje rukom iako to čak ni profesor hj ne traži od njega, ali taj "nervozni" stil zaista ostaje, točno kako je čokolada napisala. Čitkost je...mhm... ispodprosječna, ali bolja nego prije par godina.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Svaki napredak će biti dobrodošao.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je li ikako moguc scenarij da je ovdje rijec o briznoj uciteljici, koja je, da ne bi unaprijed plasila roditelje, dijete poslala kod strucnog suradnika i odlucila o tome izvjestiti roditelje kad i ona sama bude upoznata s rezultatima? ja radim kako strucni suradnik i uzimam djecu za rad, ali mi onda treba vrijeme da bodujem, izracunam rezultate, tako da ne mogu odmah dati povratnu informaciju.
    a sto se tice upoznatosti roditelja sa suradnjom sa strucnim suradnicima Ured pravobraniteljice je jasno rekao da dozvolu od roditelja ne trebamo. sad, mi mozemo reci, pristojno bi bilo da je izvjestila roditelja, s cim se slazem, ali isto tako je ok i ako je odlucila ne plasiti roditelja bez razloga, vec sacekat rezultate obrade pa ih onda izvjestiti o svemu...
    inace ja svojim roditeljima odmah na sastancima kazem da kad daju dijete u vrtic daju ga i teti, i meni, i kuharici...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •