Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Ragovor s pedagogom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a jel i tvoj ima kakvih problema u učenju ili govoru
    povremeno muca...
    ali, zar ne bi roditelj trebao znati koje se radnje s djetetom poduzimaju u školi?!
    ...mislim, sad zvučim pomalo ljuto, što i jesam, jer imam osjećaj da se meni kao roditelju radi nešto iza leđa...
    ...znam da svi radimo za dobrobit naše djece (mislim da svaki roditelj tako razmišlja), i učitelji i roditelji, ali jednostavno smatram da sam tako nešto trebala znati.

Možda pretjerano reagiram, danas svakako imam loš dan, i osjećam se loše....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Anka prvotno napisa Vidi poruku
    povremeno muca...
    ali, zar ne bi roditelj trebao znati koje se radnje s djetetom poduzimaju u školi?!
    ...mislim, sad zvučim pomalo ljuto, što i jesam, jer imam osjećaj da se meni kao roditelju radi nešto iza leđa...
    ...znam da svi radimo za dobrobit naše djece (mislim da svaki roditelj tako razmišlja), i učitelji i roditelji, ali jednostavno smatram da sam tako nešto trebala znati.

Možda pretjerano reagiram, danas svakako imam loš dan, i osjećam se loše....

U pravu si, ne reagiraš pretjerano. Škola ne bi smjela imati pravo obavljati bilo kakve obrade i postupke sa tvojim djetetom bez tvoga znanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •