-
Da, evo razgovarala sam sa učiteljicom. Bio je kod defektologa, jer mu se rijetko zna dogoditi da kod pisanja zamijeni "b" i "d", "m" i "n".
Ugl. rekla je da je sve u redu s te strane, da se ništa ne moramo zabrinjavati.
Što se mucanja tiče, vrlo mu se rijetko dešava, i to u situacijama kad je jako uzbuđen.
Ali, opet, kažem da bi bilo lijepo da smo i mi o tome bili obaviješteni, a ne da sam slučajno doznala od svog djeteta. I to imam sreću da mi je rekao, jer baš nije zainteresiran prepričavati zgode i nezgode iz škole. Podnese mi samo detaljan report o ocjenama i testovima.
Hvala vam na informacijama, pomogle ste mi, jer jučer sam se osjećala jako loše zbog svega, tj. zbog toga što ja, kao roditelj nisam znala šta je škola, kao ustanova poduzimala s mojim djetetom; bilo je potrebno samo nam reći da je bio tu i to, zbog toga i toga. Ovako sam se osjećala kao najgori roditelj, koji zapostavlja i zanemaruje svoje dijete. A, ne smatram se takvim roditeljem. Vodim brigu o njima, potičem njihove vrline, a ukazujem na mane i kako ih ublažiti, trudim se odgajati ih u ispravne i moralne ljude, i pomažem riješiti poteškoće u kojima se nalazimo...
Kod mog djeteta ne postoji problem (nakraju su i oni utvrdili), ali shvaćam ogorčenost nekih roditelja, jer ako se traži suradnja od strane roditelja, tako bi bilo u redu i od strane škole....
Posljednje uređivanje od Anka : 01.02.2013. at 09:17
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma