Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Ragovor s pedagogom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja nisam ni u jednom svom postu napisala da roditelj ne treba biti obaviješten da je dijete bilo ili će biti poslano stručnoj službi na razgovor, već da ne vidim ništa loše u tome što je kolegica tražila mišljenje stručnog suradnika koji radi u školi i kojemu je u opisu posla raditi s tom djecom u školi kako bi oni postigli što bolji uspjeh. Možda u ovom slučaju učiteljica nije stigla obavijestiti majku zato što se pedagoginja upravo u tom trenutku našla u školi i bila je slobodna, pa je kolegica htjela iskoristiti situaciju i pomoći djetetu (budući daje riječ o područnoj školi).
    Kad sam postavila pitanje o dolasku roditelja na informacije, nisam, Anka, mislila samo na tebe, nego općenito na roditelje i njihov (ne)dolazak na redovne informacije.
    Mislim da roditelji često od buhe rade slona (možda ću i ja biti takva kad mi djeca postanu školarci, i možda ću tada u potpunosti razumjeti cijelu ovu strku oko odlaska djeteta k školskom stručnom suradniku).
    Problem je kad učitelji i osoblje želi pomoći djetetu, a i problem je kad su inertni. U oba su slučaja kritizirani.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda u ovom slučaju učiteljica nije stigla obavijestiti majku zato što se pedagoginja upravo u tom trenutku našla u školi i bila je slobodna, pa je kolegica htjela iskoristiti situaciju i pomoći djetetu (budući daje riječ o područnoj školi).
    Ovako sam i ja shvatila početnu situaciju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda u ovom slučaju učiteljica nije stigla obavijestiti majku zato što se pedagoginja upravo u tom trenutku našla u školi i bila je slobodna, pa je kolegica htjela iskoristiti situaciju i pomoći djetetu (budući daje riječ o područnoj školi).
    Pa odlična inicijativa, mogla je onda učiteljica napisati u informativku obavijest roditeljima: danas je u školi bila defektologinja, pa je obavila i pregled vašeg djeteta i nalaz je takav i takav.
    Ok, opet su roditelji stavljeni pred gotov čin, ali barem su to saznali od učiteljice, a ne od djeteta koje možda to nikad i ne bi spomenulo.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 01.02.2013. at 11:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •