-
Baka i djeda su kupili sjedalicu NANIA TRIO (ima još jedna riječ u nazivu - nisam zapamtila) i to će nam služiti samo povremeno kad bi oni htjeli prevesti dijete nekamo (naša cura je sada malo manje od 2 godine i pripada u grupu 9-18 kg).
Pregledala sam letimično uputstva i ta sjedalica se može koristiti od rođenja do kraja vijeka korištenja sjedalice (!).
Naime, može se montirati u oba smjera vožnje, a kasnije se mogu skinuti oni mali pojasevi i vezati dijete samo pojasom od auta.
Ima u katalogu Metroa http://www.metro-cc.hr/html/akcijske_ponude.html
Iskustva?
-
našla
dakle ova na slici je nania trio lux - ti je grupa 1 , od 9-18kg tj od 9mj do 4 godine
ako imaš neku koja je drugačija od slike a to su njihove beline sp lux ili racer one su grupa 1-2-3 i piše da su od 9-36 kg ili od 9mj do 11 godina i na slici se lijepo vidi da ima još dodatne kopče za auto sjedalo
da ne misliš da sam ja neki djelatnik iz Nania salona evo ti izvora mojih informacija
www.nania.com
ima i uputa za montiranje i svaštanešto - na francuskom! ali su dobre sličice - hihihih
-
auto pojas - a ne auto sjedalo smotah se!
-
Bobica, hvala.
Sjedalica je baš takva kao na slici i ima priloženo uputstva za nju i slike montaže za sve načine - u smjeru suprotnom od vožnje, u smjeru vožnje s pojasevima u 5 točaka i u smjeru vožnje vezanje pojasom od auta.
Ma, samo me zanima da li je ta sjedalica OK za vožnju?
I tako će se korisiti povremeno - ide u auto od bake i djede (mi u svom autu imamo Maxi cosi i ta je u funkciji non-stop).
Jučer smo ju "koristili" samo u dnevnoj sobi - izigravala je kraljevsku fotelju, curka je bila sva sretna kad je sjela u nju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma