Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: stevija - prah ili tekuća?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno stevija - prah ili tekuća?

Već sam u naslovu rekla pola. Zanima me koja je praktičnija za korištenje u kolačima. Doziranje u kolačima ...Vaša iskustva....

I gdje ju nabavljate? (dok ju ne uzgojim doma )

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nisam probala, ali mislim da bi funkcioniralo dobro i jedno i drugo.
    u dm-u znam da imaju u tableticama.
    vjerujem da bi je mogla naći u trgovinama sportskim pripravcima (ja sam je tamo našla). možda u ponekoj većoj trgovini na odjelu sa zdravom hranom. možda u biljnoj ljekarni.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mislim da ces to morat sama isprobat...ja je od proskle god imam u vrtu, osusila sam je i samljela u prah, no nisu to jos kolicine ni dostatne za svakodnevno zasladjivanje, a kamoli za kolace
    doze ovise o tvom ukusu i njenoj slatkoci, a na kupljenim proizvodima ti ako se ne varam pise tocan omjer koliko praska ili tekucine vrijedi za koliko secera,tako da ti je ako kupujes svejedno i ovisi o tome koliko je tebi prakticno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

imaš u bio&bio, ako se dobro sjećam 60 kn je bočica, rok trajanja piše 2 mjeseca, ali kaže teta da u frižideru nema straha od kvarenja ni puno dulje vrijeme.

u prahu nisam koristila pa te ne bih znala savjetovati.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

u biljnim ljekarnama lavanda mia (petrinjska, ilica kod britanca) ima dobar izbor. ja sam kupila neki prasak mjesavinu stevije i eritritola, talijanski proizvodjac.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •