imam ogrooomnu deku, negdje 2x2 metra, nemam pojma od kojeg je materijala. baš je onako debela prava deka (ne kao one dekice iz IKEE npr.)
gdje ju mogu odnijeti na pranje/ čišćenje u centru grada i koliko će me to koštati?
imam ogrooomnu deku, negdje 2x2 metra, nemam pojma od kojeg je materijala. baš je onako debela prava deka (ne kao one dekice iz IKEE npr.)
gdje ju mogu odnijeti na pranje/ čišćenje u centru grada i koliko će me to koštati?
ne, prevelika je i predebela, ne stane je ni pola u mašinu :/
pa u bilo koju kemijsku čistionicu odfuraj. tj. pitaj u nekoj u prolazu kolko košta.. recimo u tkalči imaš jednu.
imas i jednu na medveščaku - od belostenčeve prema sinkovićevoj
znam za obje.
znači, deku nosim u kemijsku, a ne u praonicu?
(sad mi je palo na pamet da sam vidjela jednu praonicu na kaptolu)
Imaš praonicu u Draškovićevoj između dva zelena vala.
ja bi ju odnijela na kemijsko, ali ni praona valjda nije loše rješenje
btw. gdje tamo u kvartu čiste kožne jakne?
e to i mene zanima - kožni kaput
bilo je u Berislavićevoj, ne znam postoji li još uvijek...
ja veliku deku perem u praonici, mislim da me zadnji put kostalo 40 kn
čiste kožne jakne, al kad sam ja jednom pitala žena mi je rekla da to dosta košta, mislim oko 400 kuna :shock:
prvo sam se šokirala vidjevši tko je otvorio topic, ali hladni tuš ej bio tek nakon toga-pa naravno da je ti nećeš prati![]()
a sad za ozbiljno-ako je ne odneseš u neku praonicu (a malo njih to radi), potopi je u kadi, izgacaj, pa ti i tm ocijedite i stavite na sušenje
ozbiljno, ovako bih ja nekad radila za nešto što ne može u drugim varijantama
Ja isto imam jednu veeeeeliku deku i dosta je debela i teška ali stane mi u vešmašinu, pa ja nju perem u vešmašini...![]()
odnesi u praonicu i ne zaboravi tražiti omekšivač mmmmmm
a vi koje perete u vešmašini znate da kad se tolika deketina natopi vodom je ogavno teška i može pokvariti mašinu?
Oprezno sa praonicama. Meni su zeznuli veliki pokrivač za krevet. Polijali ga vjerojatno s nekim deterđentom i zatim bacili u pranje i na tim mjestima su ostale fleke![]()
Ja sam baš nedavno nosila deku 2,5sa 2,5 m u kemijsku , ilica, kod vodovodne. Oprali je za 50 kn. Jedino mi nije baš nešto lijepo mirišala.Nisam znala da ih treba napomenut za omekšivač.. :/
Ja sam takvu deku nosila u praonicu Lahor u onim novijim zgradama preko puta studentskog doma na Savi. Super je oprana i isto tako sam odnjela tako veliki poplun. Očišćeno bez zamjerke !
ovo nema šanse, radije ću je baciti u smeće i kupiti novupotopi je u kadi, izgacaj, pa ti i tm ocijedite i stavite na sušenje![]()
a što se tiče mogućnosti da ju unište, fakat nema veze.
mi smo deke nosili u king cross. 40 kuna, fino mirisu i spojis ugodno s korisnim.![]()
ja sam svoju prala u masini (deka je ogromna, 2x2 i debela) ali masina je s bubnjem od 7kg pa moze stati.
kupi si novu masinu
jelde da mi je ideja super![]()
gdje u king cross??Inquirer prvotno napisa
i tak su odmah gotove??
nisu odmah gotove nego dodjes po njih za dva dana.
praonica je tamo di su ona last minute putovanja i izrada kljuceva.
(malo prije igraonice.)
aha znam, puno ti hvala!! dobra je cijena, a i sviđa mi se ta ideja "izleta" u KC
40 kuna :shock:Inquirer prvotno napisa
kod nas u praonici za 50 kn ti operu 2 deke i 2 pernate jakne
Ima novootvorena čistiona u Konzumu na Knežiji i imaju popust od 30% mislim da pokrenu biznis![]()
evo ja našla dvije praonice na kaptolu, 100 metara udaljene jedna od druge, u jednoj cijena 45 kuna, a u drugoj 50.