-
Menoragija
bok cure, ja sam nova ovdje pa vas molim da mi pomognete jer gdje god sam trazila pomoc,nitko mi nije znao odgovorit. vi ste mi zadnja nada.. dakle, dijagnosticirana mi je menoragija (obilne menstruacije koje nemaju kraja.. znaju mi trajati i po 14 dana). imate li koju preporuku ili savjet gdje, kako i kod koga mogu riješit taj svoj problem? samo da napomenem da hormone ne smijem uzimat (pilule). molim vas....
-
Uh, ja sam imala kao klinka, ali rješila sam sa nekim kontrac. pilulama. Pila sam ih 2 mj. i više se nije ponovilo. Pošto ne smiješ hormone... Nadam se da će se netko javiti tko zna. Jesi li pitala ginekologa?
-
Probaj s mješavinom čaja od stolisnika, koprive i nevena (sve u istim omjerima). Piti 4 dcl dnevno 6 tjedana.
Na 4 dcl prokuhane vode ide 2 jušne žlice čaja. Ostaviti 30 min. Piti bez dodataka (šećer, limun, med i sl...)
Mojoj prijateljici s istim problemima je pomoglo.
Posljednje uređivanje od keska : 03.02.2013. at 04:38
-
joj,hvala vam na odgovorima.. ovo s čajevima mi odmah otpada jer sam alergična na korove trave i već sam pila sličan čaj i sva sam se osipala.. 
moj ginekolog mi nije ništa pametno rekao osim kontrac.pilula koje ne smijem uzimat.. i sve si razmišljam da si promjenim gin.(opća praksa) i odem kod privatnika pa koliko košta da košta.. nego, javila mi se prijateljica koja je u SAD-u na školovanju (iz očaja sam pitala ako imaju tam neki lijek,hehe) i ona mi je rekla da tamo postoji metoda hlađenja maternice koja to odmah riješava.. eh sad,malo sam se preko vikenda raspitivala ako to ima kod nas ali mi nitko nije znao reći.. jel zna netko od vas da se to radi u RH (možda neki privatnici)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma