-
Ovo je s index.hr:
"...u ime obitelji i prijatelja malene Nore s pojašnjenjem javila Mateja Vresk koja je napisala da su u ovaj iznos uključeni samo troškovi liječenja Nore, što znači boravak od tri do šest mjeseci. "Najveći troškovi su u prvih mjesec dana kada se rade pretrage, vade stanice i sve potrebno. U taj iznos uključen je svaki njen idući boravak koji se predviđa u iduće dvije godine svaka tri mjeseca. Iznos je to kad su oduzeli 20 posto, toliko su dali popust. Tu nisu povratne avionske karte, tu nema smještaja za roditelje, ali evo, počeli smo i to rješavati, no to je na ovu sumu najmanji problem", napisala je."Znam da nažalost postoje oni koji će vjerovati da se u ovakvoj situaciji može zaraditi na djetetu, ali vjerujte mi, ne može se... Troškovi su ogromni. U svijetu je do sada ovom metodom liječeno 11 ljudi, od toga dvoje djece. Svi su još živi i hvala Bogu dobro. Ovim načinom liječi se isključivo akutna limfoblastična leukemija tipa B kojeg ima Nora. Za nju ne postoji mogućnost transplatacije. Ovo je za nju život", napisala je Vresk."
Mislim da je od svega napisanog, najvažnije ovo što sam podebljala.
Nora u
! ~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma