Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Potpisivanje o suglasnosti za medicinske postupke pri porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

plan poroda fotokopiraš u npr. 10 primjeraka, i uručiš ga svakome tko ti se približi
    ja sam sigurna da nakon toga nikome (ili skoro nikome) ne bi palo na pamet ići protiv tebe, ne moliti te za suglasnost za npr. prokidanje vodenjaka itd. - kad bi vidjeli da si se jako dobro pripremila i da se ne daš izvozati (znam jedan takav slučaj hehe)

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    plan poroda fotokopiraš u npr. 10 primjeraka, i uručiš ga svakome tko ti se približi
    ja sam sigurna da nakon toga nikome (ili skoro nikome) ne bi palo na pamet ići protiv tebe, ne moliti te za suglasnost za npr. prokidanje vodenjaka itd. - kad bi vidjeli da si se jako dobro pripremila i da se ne daš izvozati (znam jedan takav slučaj hehe)

Ma ja sam totalna kukavica koja je jedva skupila snage za donijeti plan poroda, ne od straha šta će mi reći, jer nisam kukavica na riječima i podijelila bi ja to i borila se za prava razna, ali kad su počeli trudovi sve je palo u vodu....kao šta sam i sama od sebe očekivala....baš loše reagiram na bol. :/
    Možda drugi puta bude bolje, vidjet ćemo skoro. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •